Tekst logo luidt "DE Publieke Partner" in vette letters, geflankeerd door horizontale lijnen boven en onder.

Projectleider modulaire woningbouw

Logo van meierijstad, met een gestileerde kleine "m" in blauw en groen boven de naam "meierijstad" in groene kleine letters.

Aanvraagnummer: 2455
Organisatie: Gemeente Meierijstad
Locatie: Gemeente Meierijstad
Uren per week: 32 per week
Tarief: €70 - €150 per uur
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 22-07-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 08-07-2024 07:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Projectleiding modulaire woningbouw.

Kandidaatomschrijving

De gemeente Meierijstad wil samen met de woningcorporaties versneld 350 modulaire woningen toevoegen aan de woningvoorraad verspreid op meerdere locaties binnen de gemeente.

Je bent een ervaren projectleider die deze ambitieuze opgave voortvarend kan oppakken en hierbij buiten gebaande paden durft te denken en te gaan. Je bent daarin in staat een betrouwbare schakel te zijn tussen de gemeente, woningbouwcorporaties en externe initiatiefnemers of ontwikkelaars en kunt de soms uiteenlopende verschillende belangen goed bij elkaar brengen. Je schakelt snel en kan onder druk de juiste afwegingen maken en bestuurlijk en ambtelijk afstemmen.

Als projectleider overzie je van A tot Z alle zaken die nodig zijn om tot realisatie van de modulaire woningen te komen. Bijvoorbeeld zaken op het gebied van stedenbouw, wonen, verkeer, groen, water, maar ook grondzaken en financiën. Je kan goed omgaan met kritische inwoners en snapt de belangen van omwonenden en kan omgaan met de dynamiek van kleine kernen.

Je bent in staat om op een heldere manier, maandelijks, het bestuur bij te praten over de voortgang en hen ook de juiste keuzes voor te leggen die het project verder kunnen brengen.

Als projectleider modulaire woningbouw heb je meerdere projecten onder je hoede die je los en in samenhang met elkaar kunt bekijken.


Je zorgt zelf voor laptop en telefoon.
Je hebt een VOG die niet ouder is dan 2 maanden.

Eisen

Werk- en denkniveau
HBO
Gerichte werkervaring
Minimaal 1 jaar ervaring met projecten modulaire woningbouw. Minimaal 15 jaar ervaring met projecten gebiedsontwikkeling.Ervaring met modulaire woningbouwprojecten in een gemeente met een diversiteit aan kleine en grote kernen.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %


Competenties
Analytisch vermogen:Signaleert problemen; herkent belangrijke informatie; legt verbanden tussen gegevens. Spoort mogelijke oorzaken van problemen op; zoekt ter zake doende gegevens op.Verantwoordelijkheid:Je komt gemaakte afspraken na en accepteert de gevolgen die voortvloeien uit het eigen handelen.Oordeelsvorming:Je weegt gegevens en mogelijke handelswijze in het licht van relevante criteria tegen elkaar af om tot een realistische beoordeling te komen.Stressbestendig:Je kunt onder hoge (bestuurlijke) druk functioneren Doelgericht werken:Je houdt altijd het doel voor ogen en handelt om het doel te kunnen bereiken
Weging: 45 %


Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria.

Weging: 25 %

Interviewplanning

De gesprekken worden gevoerd op maandag 15 juli tussen 14.00 en 17.00 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden.