Toezichthouder Kabels en Leidingen


Aanvraagnummer: 1798
Organisatie: Gemeente Soest
Locatie: Soest
Uren per week: 26 per week
Tarief: €85 per uur
Regio: Utrecht
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 07-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Geef samen met Soest een impuls aan de fysieke leefomgeving van de gemeente Soest!

Werken voor de gemeente betekent werken voor onze 47.000 inwoners. Als gemeente ondersteunen we de samenleving op allerlei gebieden. Wij werken aan de leefbaarheid van onze gemeente en kijken daarbij naar de lange termijn.

We vormen samen met 275 professionals onze organisatie. Ons doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan onze medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan onze inwoners, ondernemers en bestuur. Werken aan een toekomstbestendig Soest doen we volgens onze drie kernwaarden:


Opdracht


Als toezichthouder kabels en leidingen controleer je de ligging van de kabels en leidingen zoals ze in de vergunning afgegeven zijn. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht houden op graafwerkzaamheden in het openbaar gebied. Je haalt informatie bij de ontwerpers ten behoeve van de realisatie van inrichting, en stemt de planning af met de projectleider van het werk. Van belang is dat de planning van de vooruitlopende werkzaamheden gevolgd wordt. Door dagelijkse controle bij de werkzaamheden zorg je ervoor dat het project welke gaat starten, uit kan gaan van de juiste ligging van de kabels en leidingen. Je werkt sterk samen met de coördinator kabels en leidingen, de projectleider van het werk, nutsbedrijven, burgers en aannemers. Je rapporteert aan de coördinator kabels en leidingen omtrent voortgang, risico's en eventuele onvoorziene situaties. Het afhandelen van klachten en meldingen op het gebied van kabels en leidingen betreffende het straatwerk behoort eveneens tot de werkzaamheden. In voorkomende gevallen ondersteun je eveneens de toezichthouders riolering en bestrating.

Je bent een pro-actieve toezichthouder. Je bent een netwerker en een bruggenbouwer met als specialisme kabels, leidingen, graaf- en straatwerkzaamheden. Je hebt ervaring in het toezicht houden op kabels en leidingen welke vooruitlopend en tijdens projecten uitgevoerd worden. Daarnaast ben je omgevingsbewust en heb je overtuigingskracht. Je bent in staat deel uit te maken van een team professionals dat enthousiast werkt aan het in stand houden en aan het realiseren van een hoge kwaliteit van het leefgebied in de gemeente.

  • Toezicht houden op de voorschriften vergunning
  • Toezicht houden op de verkeersafzettingen
  • Toezicht/ controleren verdichting en herstel straatwerk aannemer.


Vereisten / knock-outcriteria


1. In bezit van VCA – VOL certificaat;
2. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als Toezichthouder/Adviseur Kabels en Leidingen.


Gunningscriteria


3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met toezichthouden binnen het vakgebied Kabels en Leidingen (30 punten);
4. Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving, uit de afgelopen 5 jaar, op het gebied van Civiele techniek (bijvoorbeeld de AVOI, VWOI, CROW 96a / 96b, CROW400 en CROW500 en Wibon) (30 punten);
6. Uurtarief max €85,00 exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer en fee Flextender (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het registratiesysteem MOOR (10 punten);
8. Kandidaat is in bezit van rijbewijs (B) (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 2 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen


De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk: ja


Planning


De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 13 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 11 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.