Medewerker bestuurssecretariaat


Aanvraagnummer: 2298
Organisatie: Gemeente Noardeast-Fryslân
Locatie: gemeente Noardeast-Fryslan
Uren per week: 30
Tarief: Geen maximum
Regio: Friesland
Startdatum: 15-07-2024
Optie tot verlenging: ja
Sluitingsdatum: 27-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Functiebeschrijving

Bestuurssecretaresse

Werknaam functie

Medewerker bestuurssecretariaat
oor 30 uur

Code functie

7.2.0.03 HR21 profiel

Houd jij er van om als een spin in het web te zorgen dat afspraken die je voor de Burgemeester maakt vlekkeloos verlopen? Houd je ervan om je te verplaatsen in de informatiebehoefte van onze inwoners en bedrijven en kun je veel ballen in de lucht te houden? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren secretaresse van de Burgermeester.


Verantwoordelijkheden

Wat houdt de functie in

Als secretaresse van de Burgermeester ben je verantwoordelijk voor het beheer van de agenda van de burgemeester (maken van veelal complexe afspraken, correspondentie afhandelen, etc.). Je prioriteert, legt verbanden tussen de e-mail, agenda en acties en je bewaakt de voortgang. Je verzorgt representatiezaken van de burgemeester en het college waarbij je diverse bijeenkomsten (mede) organiseert zoals nieuwjaarsrecepties, huldigingen en activiteiten rondom de kinderburgemeester en jubilea. Je werkt hierbij nauw samen met de adviseur kabinetszaken.

Tot slot coördineer je de procedure van Koninklijke Onderscheidingen. Je adviseert de burgemeester en zorgt voor een goed verloop van het hele proces: van aanvraag t/m de uitreiking van de onderscheidingen. Ook hierin werk je nauw samen met de adviseur kabinetszaken.

Waar kom je te werken
Je werkt in het cluster Yntern advys en Stipe en specifiek in de eenheid Kommunikaasje en sekretariaat bestjoer. De standplaats is Dokkum.

Voor het deze functie is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 30 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Wie ben jij Jij bent een representatieve collega en hebt jarenlange ervaring in een soortgelijke functie in een politiek bestuurlijke omgeving. Je bent dienstverlenend, beschikt over een goed organisatorisch vermogen en je kunt flexibel en efficiënt werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, kunt tactisch opereren en je weet zorgvuldig om te gaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Je bent politieke sensitief en kunt heel goed vooruitdenken en anticiperen op wat er nodig is.

Wat verwachten we van je • Minimaal een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau met bij voorkeur aanvullende Bestuurskundige trainingen; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; • Beheersing van de Friese taal is een sterke pré; • Aantoonbare kennis van en werkervaring met Ibabs en MS Office;


Prijs (eisen)

Geen limieten

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

20 %

afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau in het vakgebied met bij voorkeur aanvullende Bestuurskundige trainingen

40 %

Jij hebt jarenlange ervaring in een soortgelijke functie in een politiek bestuurlijke omgeving. Je bent politieke sensitief en kunt heel goed vooruitdenken en anticiperen op wat er nodig is.

40 %

Je bent dienstverlenend, beschikt over een goed organisatorisch vermogen en je kunt flexibel en efficiënt werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, kunt tactisch opereren en je weet zorgvuldig om te gaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie.


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Als Inschrijver in de top x [invullen aantal] is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.