Hoe werkt de Publieke Partner?

Samen naar succes

Of je nu al jaren werkt als ZZP’er of op zoek bent naar je eerste ZZP opdracht. De Publieke Partner is er om jou te helpen aan jouw volgende klus, of dit nou jouw eerste of zoveelste is.

In onderstaand proces leggen we precies uit hoe het werkt bij ons, wat de voorwaarden zijn en hoe wij jou zo goed mogelijk op weg helpen naar succes.

Wij werken No Cure No Pay. Dit betekent dat wij geen kosten vragen voor het reageren op opdrachten. Pas zodra jij aan de slag gaan bij de opdrachtgever komen de financiën om de hoek kijken. Wij hanteren een standaard fee van 10% en betalen jou zo snel mogelijk uit na ontvangst van de betaling door de opdrachtgever.

Voorbeeld:

Jij biedt je aan voor €80,- per uur voor een opdracht, dan bieden wij jou aan voor €72,- per uur. Houd rekening met de 10% + eventuele andere fees die beschreven staan bij de opdracht. Het totaal bedrag mag het maximale aanbiedingsbedrag niet overschrijven.

Lees hieronder snel verder hoe wij te werk gaan!

ZZP Opdracht Twee zakenmensen vieren feest met high fives in een kantoor na het voltooien van ZZP-opdrachten.

Het proces van "opdracht vinden tot uitbetaling"

Vind een passende opdracht

Een passende opdracht is voor iedereen anders, het uurtarief, de organisatie de locatie maar ook de eisen van de opdrachtgever spelen een rol.

Ons aanbod verandert dagelijks! Wij hebben als doel om alle ZZP opdrachten van alle overheden op één plek te verzamelen. Blijf dus ook goed om de hoogte door onze social media kanalen te volgen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kijk nu welke opdrachten er voor jou passend zijn!

Reageer op de opdracht

Zodra jij een passende opdracht hebt gevonden en wilt reageren, vul dan het formulier in onder aan de opdracht.

Zorg dat je voldoet aan de gestelde eisen. Voldoe jij hier niet aan, dan kan je niet aangeboden worden aan de opdrachtgever.

Bijna altijd is een CV verplicht en met regelmaat een motivatiebrief optioneel, dit hangt af van de eisen van de opdrachtgever. Overige documenten zullen we later toevoegen.

Ook dien je akkoord te gaan met onze inschrijfvoorwaarden. Deze worden pas van toepassing op het moment dat jij daadwerkelijk van start gaat.

Na indiening ontvang je een bevestiging via de mail.

Beoordeling van documenten

Na indiening van jouw aanbieding, nemen we z.s.m. contact met je op. We bekijken jouw documenten en de opdracht en gezamenlijk controleren we of alles klaar is om bij de opdrachtgever te reageren.

Hierna is het afwachten het kan 10 werkdagen duren voordat er een reactie is van de opdrachtgever.

Uitnodiging voor een gesprek

Indien de opdrachtgever enthousiast is wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek bij de opdrachtgever. Voor dat dit gesprek plaatsvindt nemen wij nog even contact met je op om te kijken of er nog eventuele vragen zijn.

Bij een positief eerste gesprek kunnen er mogelijk nog meerdere gesprekken volgen. Dit is afhankelijk van de opdrachtgever.

Opdrachtgunning en aan de slag!

Zodra de opdracht gegund is en jij aan de slag mag zullen we de papier in orde maken en jou meenemen in het proces van contracten, urenschrijven en facturatie.

Mogelijk zitten hier nog andere onderdelen bij, dit afhankelijk van de opdracht.

Nog vragen?

Neem contact op met ons via onze social media kanalen, Whatsapp rechtsonder of via de mail info@depubliekepartner.nl

WhatsApp Chat
Stel jouw vragen eenvoudig via Whatsapp!