Beleidsontwikkelaar Verkeer

Logo van Leidschendam-Voorburg met een kroon, drie golven en een vlam in een gouden kleurstelling, met daarnaast de naam van de gemeente geschreven.

Aanvraagnummer: 2432
Organisatie: Gemeente Leidschendam-Voorburg
Locatie: Leidschendam-Voorburg
Uren per week: 32 tot 36 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 1 maal 12 maand(en)
Sluitingsdatum: 05-07-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Beleidsontwikkelaar verkeer voor diverse projecten en werkzaamheden:

De functie
Als beleidsontwikkelaar ruimte ontwikkel je primair beleid op het gebied van verkeer en vervoer, maar je hebt affiniteit met meerdere samenhangende beleidsterreinen met bestuurlijke en maatschappelijke impact. Je werkt met het team aan verschillende opgaven in het ruimtelijk domein met de focus op verkeer en vervoer. Binnen de verkeer en vervoer werk je samen met twee andere verkeerskundigen. Het beleid waar je aan werkt is veelal strategisch, dan wel tactisch van aard en heeft een middellange doorlooptijd. Je werkt dus aan meerjarige ‘producten’ rond beleidsontwikkeling. Het team Ruimte bestaat uit beleidsontwikkelaars met diverse expertises. Je houdt je bezig met de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van beleid, met kennis van onderzoek en effectmeting.

De volgende opdrachten staan concreet op de planning:

  1. beleidsontwikkeling en advisering op het gebied van duurzame mobiliteit;
  2. beleidsontwikkeling en advisering op het gebied van openbaar vervoer;
  3. Beleidsontwikkeling en advisering op het gebied van verkeersveiligheid;


Vereisten / knock-outcriteria

1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Beleidsontwikkelaar of Projectleider bij een gemeente;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Beschikbaar per uiterlijk 15 juli 2024 voor 32 tot 36 uur;


Gunningscriteria (weging)

5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Beleidsontwikkelaar of Projectleider bij een gemeente (35 punten);
6. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met beleidsontwikkeling op het gebied van Verkeer (30 punten);
7. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van ruimtelijke Ontwikkeling of Verkeer (20 punten);
8. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met advisering op de onderwerpen duurzame mobiliteit, verkeersveiligheid en openbaarvervoer (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11 . Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.


Benodigd aantal professionals

1


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot en met vrijdag.


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 28. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 9 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.