Toezichthouder (groen)

Logo van 's-hertogenbosch met gestileerde blauwe figuren boven de naam van de stad, met daaronder een vereenvoudigd watermotief.

Aanvraagnummer: 2478
Organisatie: Gemeente 's Hertogenbosch
Locatie: ’s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 per week
Tarief: €0 - €80 per uur
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 01-08-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 11-07-2024 17:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Als toezichthouder groen controleer jij de voortgang en de kwaliteit van het werk in de openbare ruimte. Jij registreert en rapporteert over voortgang en uitputting van middelen bij de reguliere bouwvergaderingen met de aannemer.

Met de wijkregisseur overleg je over de zaken die spelen in jouw wijk. Je weet wat er speelt in jouw wijk, problemen laat je oplossen door de aannemer.

Ook meldingen van inwoners bekijk jij en, daar waar het kan, los jij deze op of laat ze oplossen door de eigen collega’s. In de eigen wijk heb je contact met de contactpersonen van de bewonersinitiatieven om problemen te voorkomen.

Als toezichthouder weet jij wat er op de gemeente afkomt en anticipeert op mogelijke meldingen. Op die manier voorkom je klachten van de inwoners.

Je bewaakt budgetten en maakt voortgangs- en eindcalculaties en evalueert de uitvoering. Daarnaast draag jij zorg voor onderhoud en beheer van materiaal en materieel.


Kandidaatomschrijving

Of je nu alleen werkt of in een team: jij zorgt dat het werk gedaan wordt en de stad er mooi bij ligt. Valt je iets op? Dan kom je meteen in actie en maak je slimme keuzes. Mensen vinden het fijn om met jou samen te werken, omdat je makkelijk communiceert. Niet alleen naar collega’s en aannemers, maar ook naar bewoners. En komen mensen hun afspraken niet na? Dan zeg je daar wat van. Gelukkig kun je ook snel schakelen, want je bent met veel zaken tegelijk bezig.


Eisen

Opleidingsniveau
MBO niveau 4.
Rijbewijs
In bezit van een rijbewijs B.
Minimale werkervaring
Meer dan drie jaar relevante werkervaring.
Minimale competenties
Contactueel sterk en administratief goed onderlegd.
Gevraagde documenten
Aanleveren na gunning
  • Actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument
  • VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 20 %


Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

- Hoe kijk je aan tegen een juiste manier van het houden van toezicht?

- Relevante werkervaring en motivatie.

- Waarom werken voor een gemeente?

- Wat is de persoonlijkheid van de kandidaat?

- Waaruit blijkt je goed onderlegde administratieve vaardigheid?

Weging: 10 %


Gewenste opleidingsniveau
MBO+.
Weging: 10 %


Gewenste werkervaring
Minimaal drie jaar werkervaring bij een gemeente en drie jaar werkervaring op het gebied van de openbare ruimte.
Weging: 25 %


Gewenste competenties
Anticiperend en sociaal goed.
Weging: 10 %


Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Met de top-3 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin we onder andere zullen toetsen of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgeen de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiting bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling.

Weging: 25 %

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op donderdag 18 juli 2024 .