Functioneel Beheerder OpenWave

Logo van omgevingsdienst noord-holland noord met gestileerde cirkelvormige lijnen in groen en paars met de naam van de organisatie in groene tekst.

Aanvraagnummer: 2840
Organisatie: Omgevingsdienst Noord-Holland Noord
Locatie: OD NHN
Uren per week: 8 tot 16 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Noord-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 24-07-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie


Bij de OD NHN gaan we altijd constructief en voorkomend te werk. In onze organisatie werken zo’n 250 bevlogen en ervaren collega’s aan de uitvoering van milieutaken van zestien gemeenten in Noord-Holland Noord. Daarnaast is ook provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met vergunningverlening, toezicht en handhaving en advisering en zijn specialist op het gebied van klimaat, natuur, milieu, duurzaamheid, energietransitie, geluid, lucht, afval, asbest, externe veiligheid, bodemkwaliteit, zwemwater, wegen en vaarwegen.

Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor, vlakbij het station, uitvalswegen en het centrum van Hoorn


Opdrachtomschrijving:

De OD NHN maakt voor het uitvoeren van haar taken steeds meer gebruik van het OpenWave platform. Dit is open 'Open Source' platform dat binnen de overheid veel gebruikt wordt. De OD NHN wil de komende periode steeds meer van haar taken en verplichtingen in dit platform onderbrengen en is hiervoor opzoek naar een technisch applicatiebeheerder.

Als applicatiebeheerder heb je ervaring met het OpenWave platform en het inventariseren en vertalen van processen naar dit platform. Ook beschik je daarnaast over kennis van lokale overheden en de vraagstukken die hier leven.


Vereisten / knock-outcriteria

1. Aantoonbare werkervaring met het functioneel en technisch ontwerp binnen een technisch en digitale omgeving;
2. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het maken van postgress SQL query’s (licht dit duidelijk toe in het cv);
3. Aantoonbare werkervaring met het maken van import en exports van .CSV bestanden (licht dit duidelijk toe in het cv);
4. Aantoonbare wekervaring met het Applicatielandschap van lokale overheden;
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het Openwave platform.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 1 referentie.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.


Planning

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 29 juli 2024 tussen 13.00 uur en 15.30 uur . De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk donderdag 25 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.