Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Logo van Gemeente Brummen met een gestileerde blauwe leeuw die in een groene boom met rode vruchten klimt, naast de tekst "Gemeente Brummen.

Aanvraagnummer: 2920
Organisatie: Gemeente Brummen
Locatie: Gemeente Brummen
Uren per week: 24
Tarief: Geen maximum
Regio: Gelderland
Startdatum: 15-08-2024
Optie tot verlenging: ja
Sluitingsdatum: 04-08-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Als Projectleider RO ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van complexe ruimtelijke ontwikkelingen tijdens de gehele looptijd (projecten vanaf initiatieffase tot en met oplevering en nazorg), binnen het programmateam Ruimte voor Eerbeek. Je bent daarvoor de oren en ogen van de gemeente ‘in het veld’. Je legt makkelijk verbindingen in de lokale samenleving en bent de verbinder tussen de interne (project)organisatie en de buitenwereld.

Je bent in staat om ruimtelijke projecten op de rit te houden en draagt zorg dat deze binnen budget en planning blijven. Je stemt af met het bestuur en bent in staat bestuurlijk commitment op te halen.

Je hebt ervaring met complexe ruimtelijke ontwikkelingen, durft te denken in oplossingen en kunt de gemeente vertegenwoordigen in lokale, regionale en provinciale overleggen.

Ook heb je voldoende affiniteit met planeconomie / grondexploitaties om doeltreffend én (financieel) verantwoord tot realisatie van ontwikkelingen te komen.

Je hebt een belangrijke rol bij het initiëren, stimuleren én realiseren van (her)ontwikkelingsopgaven. Je treedt daarbij actief op richting alle betrokken partijen (o.a. omwonenden, bestuurders, ontwikkelaars, corporaties, belangengroepen) en weet deze partijen te verbinden. Je geeft dagelijks inhoudelijke sturing aan projectteam(s) en vakcollega’s en zorgt ervoor dat het projectteam en de collega’s tot resultaat en voortgang kunnen komen.

Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur en stemt op regelmatige basis voortgang en keuzes met de verantwoordelijk wethouder af. Je draagt zorg voor integrale (strategische) advisering over je projecten richting bestuur en raad.

De werkzaamheden die horen bij de functie van Projectleider RO worden verricht vanuit het programmateam ‘Ruimte voor Eerbeek’.


Verantwoordelijkheden

Zie opdrachtbeschrijving


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 augustus tot en met 31 december 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Minimaal 15 jaar relevante werkervaring in ruimtelijke projecten (op CV aantoonbaar)

Minimaal afgeronde opleiding op HBO-niveau, richting landschapsontwerp (op CV aantoonbaar)

10 jaar ervaring in een gemeentelijke organisatie (op CV aantoonbaar)

VOG (profiel 11,12,13,71) max 6 maanden oud


Gunningscriteria

Sortering
Sorteer op kwaliteit (dan prijs)
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de beste kwaliteit wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de beoordeling worden twee kandidaten geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

Aantoonbare ervaring met projecten in stedelijke en landelijke omgeving (toelichting verplicht)

30 %

Bekendheid met de ruimtelijke planvorming binnen gemeenten (toelichting verplicht)

30 %

Ervaring met participatie binnen planvorming


Gunningscriterium Prijs

Geen limieten

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Tijdens het interview zullen we naast jouw vakkennis voornamelijk de volgende competenties toetsen:

  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • netwerker
  • pro-actief
  • werkt gestructureerd
  • goed kunnen plannen en organiseren
  • zelfstandig
  • visievormend


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de externen die na een schriftelijke beoordeling van de offertes in de rangorde de plaatsen 1 en 2 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden op woensdagochtend 7 augustus a.s. Gelieve hier rekening mee te houden.