Twee (2X) medewerkers Burgerzaken gemeente Mook en Middelaar

Logo van Gemeente Mook en Middelaar met gestileerde blauwe en groene golvende lijnen gevolgd door een paarse vorm, met daaronder de naam in zwarte tekst geschreven.

Aanvraagnummer: 2993
Organisatie: Gemeente Mook en Middelaar
Locatie: Gemeente Mook en Middelaar
Uren per week: 24-28
Tarief: €60 - €80 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 12-08-2024
Optie tot verlenging: 2 maal 3 maanden. tot vaste invulling is gevonden
Sluitingsdatum: 12-08-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Binnen de Afdeling Sociaal, team Publiekszaken zoeken wij (twee) allround medewerker(s) Burgerzaken.

Je krijgt energie van dienstverlening en klantcontact. Je luistert goed naar mensen en vraagt door om de vraag of het verzoek helder te krijgen. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en werkt secuur en planmatig. Je houdt er van om samen te werken en gedraagt je collegiaal en professioneel. Je hebt ervaring met digitale systemen en nieuwe (digitale) systemen maak jij je snel eigen.


Verantwoordelijkheden

Je behandelt onder andere aanvragen voor reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizingen, verklaringen omtrent gedrag, uittreksels, afschriften en je maakt aktes van de burgerlijke stand op. Je verwerkt dit vervolgens in de basisregistratie personen (BRP). Je draagt daarbij zorg voor de juiste administratieve afhandeling en bent zo mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand. Naast de administratieve handelingen is het ook belangrijk dat je een scherp oog hebt voor mogelijke fraude.


Beschikbaarheid

De kandidaat/kandidaten is/zijn inzetbaar vanaf 12 augustus 2024 (of eerder indien mogelijk) tot en met 1 december 2024 voor (beiden) 24-28 uur per week. De inhuuropdracht(en) kan/kunnen optioneel worden verlengd met 2 x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht(en) zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. Onderstaande onderdelen zijn hierin duidelijk terug te vinden.

Aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied burgerzaken

MBO werk- en denkniveau

Nederlandse taal (vloeiend) spreken en schrijven


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten worden 2 kandidaten geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:
De personen die als 1e en 2e eindigen, wordt de opdracht gegund.

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

Opleiding en certificaten - Minimaal MBO werk- en denkniveau (Nederlands Diploma) (10%) - Minimaal MBO werk- en denkniveau (Nederlands Diploma)+ een afgeronde vakopleiding BOBZ of één of meerdere diplomalijnen op NLQF-niveau 4 (Basis) van het Diploma stelsel van de NVVB (30%) - Minimaal MBO werk- en denkniveau (Nederlands Diploma)+ een afgeronde vakopleiding BOBZ of één of meerdere diplomalijnen op NLQF-niveau 4 (Basis) van het Diploma stelsel van de NVVB + aantoonbaar voldoen aan 2 aanvullende ontwikkeltrajecten gerelateerd aan burgerzaken (40%)

30 %

CV - expertise , inclusief kennis en kunde medewerkers Burgerzaken' Uit de CV wordt duidelijk of kandidaat voldoet aan de navolgende kennis en kunde: - Kennis van burgerzaken 10% - Kennis van gemeentelijke burgerzaken + een aantoonbare flinke dosis flexibiliteit, en leergierigheid 20% - Kennis van gemeentelijke burgerzaken + een aantoonbare flinke dosis flexibiliteit, en leergierigheid + in staat initiatief te nemen en het nemen van eigenaarschap 30%.

30 %

CV - expertise , inclusief kennis en ervaring medewerkers Burgerzaken' Uit de CV wordt duidelijk of kandidaat voldoet aan de navolgende kennis en kunde: - Kennis van gemeentelijke burgerzaken met klantcontact burgers 10% - Kennis van gemeentelijke burgerzaken met klantcontact burgers + ervaring met burgerzakenapplicatie 20% - Kennis van gemeentelijke burgerzaken met klantcontact burgers + ervaring met meerdere burgerzakenapplicaties 30%


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 60,00
Maximaal: € 80,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

- is stressbestendig;

- kan werkzaamheden zelfstandig uitvoeren

- is flexibel

- is ondernemend

- relativerend vermogen en lichtvoetigheid


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

De personen die als 1e en 2e eindigen, wordt de opdracht gegund.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen online plaatsvinden op 13 augustus 2024 via Teams. Gelieve hier rekening mee te houden.