Subsidiecoördinator

Logo van Leidschendam-Voorburg met een kroon, drie golven en een vlam in een gouden kleurstelling, met daarnaast de naam van de gemeente geschreven.

Aanvraagnummer: 3344
Organisatie: Gemeente Leidschendam-Voorburg
Locatie: Leidschendam-Voorburg
Uren per week: 36 per week
Tarief: €100 per uur
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: 02-09-2024
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 20-08-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met circa 78.000 inwoners. We werken met zo’n 680 mensen aan de gezamenlijke ambitie om ons te ontwikkelen naar een wendbare en sensitieve organisatie. We stellen onze inwoners en maatschappelijke opgaven centraal en zijn een zelfbewuste samenwerkingspartner voor de lokale en regionale partners. We doen dat door verbinding te maken, vertrouwen te geven en verantwoordelijkheid te nemen.

De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. We werken informatie gestuurd, klantgericht en er is veel ruimte voor initiatief. We bieden onze medewerkers de faciliteiten om hybride te werken. Dit maakt het mogelijk om te werken waar en wanneer dat het beste past bij het type werk dat we doen.


Vereisten / knock-outcriteria

1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad;
2. Maximaal uurtarief van € 100,- exclusief btw, inclusief Fee Flextender en reiskosten woon-werkverkeer;
3. Uiterlijk beschikbaar per maandag 1 september 2024 voor 36 uur per week;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op subsidie vlak binnen een overheidsinstelling;
5. Een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
6. Een afgeronde cursus subsidierecht op academisch niveau;


Gunningscriteria (weging)

7. Minimaal 1 jaar aantoonbare in de afgelopen 3 jaar werkervaring als subsidiecoördinator binnen een gemeente (40 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het beoordelen van subsidietrajecten bij een 50.000 tot 75.000 gemeente (35 punten);
9. Een afgeronde wo master opleiding Bestuurskunde (10 punten);
10. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring op subsidie vlak binnen een overheidsinstelling, licht dit duidelijk toe in het cv aan de hand van minimaal 2 voorbeelden (15 punten).


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 26 augustus 2024 tussen 15:30 uur en 17:30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 23 augustus 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.