Directievoerder

Logo met een gestileerde witte figuur van Hermes met een caduceus, tegen een blauwe achtergrond, bedekt met de kleine letters "ede.

Aanvraagnummer: 3490
Organisatie: Gemeente Ede
Locatie: Gemeente Ede
Uren per week: 24 uur
Tarief: €95 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 16-09-2024
Optie tot verlenging: Ja, halfjaarlijks
Sluitingsdatum: 08-09-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

De directievoerder oefent het toezicht uit op de naleving van de overeenkomst. In de praktijk is de directievoerder de intermediair tussen de opdrachtgever en de uitvoerende aannemer. Hij vertegenwoordigt de opdrachtgever met kennis van zaken. Het bewaken van de financiën, de kwaliteit van geleverd werk en de planning zijn de kerntaken van de directievoerder. De directievoerder verzorgt de aansturing van de bij het regulier onderhoud betrokken partijen. Bij onverhoopte conflicten kan de directievoerder bemiddelend optreden of juridische bijstand verlenen door inschakeling van gespecialiseerde juristen.


Verantwoordelijkheden

Als directievoerder neem je deel aan het teamoverleg , bouwvergadering en intern overleg. Je begeleidt de uitvoering van het reguliere onderhoudscontracten en bent het eerste aanspreekpunt voor de aannemer. Als directievoerder, vervul je de coördinerende rol tussen alle bij het werk betrokken personen, bewaak en beoordeel je berekeningen, tekeningen, werkplannen en het algemeen tijdschema van de aannemer. Ook zit je de reguliere bouwvergaderingen voor en je informeert en overlegt met de opdrachtgever over de voortgang en mogelijke afwijkingen in tijd, geld, kwaliteit en veiligheid. Je controleert de termijnstaat en houdt het werkdossier en zorgt voor de administratieve afwikkeling van het werk.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 16 september 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Relevante werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie

Kennis en ervaring op het gebied van onderhoud groen

Relevante opleiding in het groen


Gunningscriteria

Sortering
Sorteer op kwaliteit (dan prijs)
Uitleg gunningscriteria

  • Allereerst worden de eisen geverifieerd.
  • Primaire selectie is op basis van de score op kwaliteit.
  • Secundaire selectie is op basis van prijs.
  • Definitieve selectie door opdrachtgever gebeurt door beoordeling van de inschrijving op gunningscriteria kwaliteit en prijs.
  • Hieruit volgt een ranking (maximaal 5). Deze geselecteerden worden uitgenodigd voor gesprek (Interview).
  • Aan de hand van de gespreksresultaten van de geselecteerden worden 1 of 2 kandidaten geselecteerd.


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

Ervaring met het werken met een dienstverleningsovereenkomst (directievoering)

40 %

Kennis van UAV-GC

20 %

Specialistische kennis in ecologische bermen


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 95,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Competenties die getoetst worden in de interviewfase:

- Oordeelsvorming

- Conflicthantering

- Plannen en organiseren

- Stressbestendigheid

- adviesvaardigheden


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.