Specialist uitvoering verkeer

Logo van 's-hertogenbosch met gestileerde blauwe figuren boven de naam van de stad, met daaronder een vereenvoudigd watermotief.

Aanvraagnummer: 3723
Organisatie: Gemeente 's Hertogenbosch
Locatie: s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 per week
Tarief: €110 per uur
Duur van de opdracht: 7-10-2024 t/m 7-4-2025
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 07-10-2024
Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 24-09-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdrachtomschrijving

De coördinatie van verkeersmaatregelen in gemeente ’s-Hertogenbosch? Die ligt in jouw handen! Als verkeersspecialist stuur jij je collega’s in de buitendienst aan. Zo draag je bij aan verkeersveiligheid en een vlotte doorstroming.

Voor je collega’s in de buitendienst (7FTE) en onze interne opdrachtgevers ben jij het aanspreekpunt op verkeerskundig gebied in de uitvoering. Je coördineert en controleert de werkzaamheden die de verkeersploeg uitvoert. Denk hierbij aan het plaatsen, onderhouden en vervangen van definitieve verkeersmeubilair. Ook aan het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen, het aanbrengen van wegmarkeringen en het aanmaken van bebording in onze eigen bordenfabriek.

Je gaat aan de slag bij de afdeling Beheer en Programmering Openbare Ruimte, die bestaat uit 2 wijkteams en een 8-koppig team met verkeersspecialisten zoals jij. Bij ons staan duurzaamheid, kostenbewustzijn en dienstbaarheid hoog in het vaandel. We helpen onze opdrachtgevers én collega’s graag en doen dat op transparante en betrouwbare wijze.


Kandidaatomschrijving

  • Jij coördineert, controleert en bepaalt de prioriteit van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door de verkeersploeg. Je bereidt het werk voor en zorgt voor de afstemming met de verschillende interne opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld de verkeersspecialisten van de afdeling projecten en voorbereiding, het evenementenbureau en de projectleiders.
  • Ingekomen meldingen van inwoners los je op een adequate en klantgerichte wijze op.
  • Voor evenementen en projecten voer je de werkzaamheden tijdig en volgens afspraak uit. Zijn hierbij calamiteiten of afwijkingen? Dan neem je het initiatief om deze op te lossen, stem je af en houd je toezicht.
  • Bij diverse overlegfora vertegenwoordig je je team. Hierin bespreek je toekomstige projecten en geeft advies. Ook toon je ondernemerschap, zodat je nieuwe opdrachten binnenhaalt.
  • Dankzij jou zijn de financiële zaken op orde en is het beheersysteem up-to-date. Je stelt offertes op, maakt de kosten en uitgaven inzichtelijk en zorgt voor de afrekeningen van uitgevoerde projecten.

Eisen

Minimaal opleidingsniveau
Minimaal een MBO opleiding. MBO+/HBO werk en denkniveau (door ervaring). Minimale werkervaring
Minimaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied verkeerkunde. Ervaring met het aansturen en begeleiden van collega’s in de uitvoering en het coördineren/prioriteren van de werkzaamheden. Minimale competenties
Communiceren, stressbestendig en samenwerken.
Gevraagde documenten
Aanleveren na gunning
  • Actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument
  • VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 10 %

Gewenst opleidingsniveau
Beschikt middels opleiding of cursus over VCA-VOL en BRL-verkeersmaatregelen.
Weging: 15 %

Gewenste werkervaring
Minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied (verkeerkundig gebied uitvoering), waardoor je kennis hebt van de CROW-richtlijnen, RVV-bebording, BABW en verkeerstekens op de weg.
Weging: 20 %

Gewenste competenties
Klantgericht, plannen & organiseren.
Weging: 10 %

Gewenste kennis
Gebiedskennis (Gemeente ’s-Hertogenbosch).
Weging: 20 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Met de top-3 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin we onder andere zullen toetsen of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgeen de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiting bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling.
Weging: 25 %

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 1 oktober 2024 .

Reageer nu op deze opdracht!

3723 - Specialist uitvoering verkeer