Projectleider Civiel

Logo van de gemeente Zaltbommel met een gestileerd blauw en groen golfmotief naast de naam 'Gemeente Zaltbommel.'

Aanvraagnummer: 3727
Organisatie: Gemeente Zaltbommel
Locatie: Zaltbommel
Uren per week: 16 tot 24 uur alleen gedeclareerde en geaccordeerde uren worden betaald.
Tarief: €95 - €115 per uur
Duur van de opdracht: 1 jaar
Regio: Gelderland
Startdatum: 15-10-2024
Optie tot verlenging: tweemaal één jaar
Sluitingsdatum: 21-09-2024 23:59

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

Werken voor  de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie. Open werksfeer, goed bereikbaar en een dynamische omgeving. Dat is werken bij de gemeente Zaltbommel in een notendop. Wij kennen weinig hiërarchie en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Het gemeentekantoor staat vlak naast de A2 en er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Den Bosch. Tel daar nog een gratis parkeerplek voor de deur bij op en je hebt het recept voor een ideale werkomgeving. In deze opdracht krijg je veel ruimte voor je eigen inbreng en leid je projecten die het team Realisatie, binnen de afdeling Realisatie en Beheer, moet realiseren. Het zwaartepunt van deze projecten ligt op het gebied van infrastructuur en openbare ruimte. Het betreft projecten van de gemeente zelf, en samenwerkingen met ontwikkelende partijen.  Je bent de verbindende factor tussen beide belanghebbenden en je houdt hierbij de doorlooptijden, randvoorwaarden en benodigde financiële middelen in de gaten en komt met oplossingen/adviezen wanneer iets uit de pas dreigt te lopen.


Verantwoordelijkheden

In deze opdracht krijg je veel ruimte voor je eigen inbreng en leid je projecten die het team Realisatie, binnen de afdeling Realisatie en Beheer, moet realiseren.  Je behartigt de belangen van gemeente Zaltbommel vanuit een coördinerende  als zelfstandig projectleider,. Je houdt hierbij de doorlooptijden, randvoorwaarden en benodigde financiële middelen in de gaten en komt met oplossingen/adviezen wanneer iets uit de pas dreigt te lopen. Je stuurt vanuit gemeente Zaltbommel op zaken als grondverwerving en omgevingsplanprocedures.

Je communiceert duidelijk en helder naar je opdrachtgever over de voortgang en de financiële stand van zaken van de projecten.

Wij zoeken een projectleider met een gezonde dosis prestatiedrang, durf, teamgeest en flexibiliteit.  Je kunt buiten de lijnen kleuren en kunt projecten trekken. Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en in onze regio. Je hebt ervaring als civieltechnisch projectleider en bent in staat om door de juiste vragen te stellen de kern te raken. Naast een flexibele houding en een goede uitvoering van de inhoudelijke taken, verwachten wij dat je buiten de gebaande paden kunt denken en denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen volgens het principe van het boerenverstand. Belangrijk in deze functie zijn inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 oktober 2024 tot en met 14 oktober 2025 voor 16 tot 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met 2x 1jaar worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider civiel direct werkzaam bij een gemeente.

Minimaal een afgeronde civiele hbo opleiding.

Minimaal een post bachelor opleiding afgerond in projectmanagement.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

30 %

Kandidaat heeft ervaring met het aansturen van complexe, meerderjarige civiele projecten in alle fasen van het project. Beschrijf in de toelichting twee voorbeelden waaruit dit blijkt.

30 %

Kandidaat is vaardig in het adviseren van de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever in zijn projecten. Beschrijf in de toelichting deze twee voorbeelden waaruit dit blijkt.

20 %

Kandidaat weet hoe hij/zij omgevingsmanagement organiseert rondom zijn/haar project. Beschrijf in de toelichting deze twee voorbeelden waaruit dit blijkt.

20 %

Kandidaat heeft ten minste 5 jaar ervaring als projectleider bij een aannemer in de infratechniek.


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 95,00
Maximaal: € 115,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Tijdens het interview worden de volgende persoonlijke competenties getoetst:


- Stevige en zakelijke gesprekspartner, in staat om anderen te overtuigen en indien nodig weerstand    te overwinnen;
- Communicatief vaardig en stressbestendig;
- Kan verbindend optreden tussen keten- en kernpartners, inwoners en vakspecialisten, zowel in als    extern;
- Is in staat door logisch en praktisch na te denken tot oplossingen te komen.


De kandidaat projectleider civiel wordt per competentie beoordeeld. Indien de kandidaat projectleider civiel aan de competentie voldoet, krijgt de kandidaat projectleider civiel de daarvoor genoemde punten.

Bij elke competentie worden de volgende beoordelingsopties aangehouden:
- Voldoet (nagenoeg) volledig aan competentie - 10 punten
- Voldoet voldoende aan competentie - 5 punten
- Voldoet onvoldoende aan competentie - 0 punten
In totaal zijn er vier (4) competenties. De kandidaat projectleider civiel kan op deze vraag daardoor maximaal 40 punten scoren


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de kandidaten die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken kandidaten worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden in week 39. Gelieve hier rekening mee te houden.


Reageer nu op deze opdracht!

3727 - Projectleider Civiel