Projectleider realisering Creatieve Broedplaats / nieuw Natuur Educatief Centrum

De afbeelding toont een logo met het woord "Waddeneilanden" in blauwe hoofdletters. Links staat een rode gestileerde vuurtoren.

Aanvraagnummer: 3795
Organisatie: De Waddeneilanden
Locatie: Zwolle
Uren per week: 8 uur per week
Tarief: €110 per uur
Duur van de opdracht: 1 jaar en 7 maanden
Regio: Friesland
Startdatum: 01-11-2024
Optie tot verlenging: 6 maanden
Sluitingsdatum: 09-10-2024 23:59

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

Regio Deal De Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn een trekpleister voor honderdduizenden bezoekers. De aantrekkingskracht als toeristische bestemming én de uitdagingen van de wereld om de eilanden heen, maken dat ze uit balans dreigen te raken. Met Regio Deal De Waddeneilanden zetten de eilanden in op het terugbrengen van die balans voor nu en later. Aan de hand van vijf programmalijnen en diverse projecten geven het Rijk, Provincie Fryslân, Provincie Noord-Holland en de vijf eilandgemeenten de aankomende jaren een sterke impuls aan de brede welvaart op de eilanden.

Lees hier https://www.dewaddeneilanden.nl/Regiodeal meer over de Regio Deal De Waddeneilanden

Binnen de Regio Deal wordt er gewerkt aan vijf programmalijnen waarvan één zich specifiek inzet op ondernemen & ontwikkelen. Binnen deze lijn wordt onder andere ingezet op creatieve broedplaatsen. Het faciliteren van nieuwe, innovatieve bedrijvigheid verbreedt de werkgelegenheid op het eiland en doorbreekt daarmee de mono-economie die zich enkel richt op het toerisme. Bovendien draagt het bij aan het bewust omgaan met afvalstromen en met de natuurgebieden. Dat die niet alleen voor natuurbeheer en -beleving zijn, maar dat we daarin ook voedsel kunnen winnen waar we ook de natuurwaarden mee kunnen versterken. We bieden ondernemers en inwoners op Vlieland een fysieke locatie om met elkaar te werken en (nieuwe) verbindingen tot stand te brengen, samen met inwoners en mogelijke kennisinstellingen.

Op Vlieland moet deze broedplaats verder vorm worden gegeven binnen het project van de Nieuwe Noordwester. Na vele overleggen tussen vrijwilligers, Stichting de Noordwester, de in oprichting zijnde Stichting Natuur Educatie Centrum Vlieland, de Creatieve Werkplaats en de gemeente is er overeenstemming ontstaan over de invulling van het Natuur Educatie Centrum Vlieland. Onderdeel van dit centrum zal ook een ruimte zijn waar werken, creatieve bedrijvigheid en workshopruimte worden gecombineerd. Om de plannen goed samen te laten smelten, verdere inhoud te geven aan de ideeën en het bestaande gebouw voor de nieuwe ontwikkelingen gereed te maken zijn we op zoek naar: een projectleider realisering Creatieve Broedplaats/nieuw Natuur Educatief Centrum.


Verantwoordelijkheden

Ga aan de slag als projectleider voor het programma Regio Deal De Waddeneilanden en werk nauw samen met initiatiefnemers en de gemeente. Als projectleider krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om het werk op jouw manier in te vullen. Als projectleider werk je binnen de “Projectleiderspool”, een pool van tijdelijke projectleiders en kwartiermakers die opdrachten uitvoeren voor de Regio Deal. De functie betreft onder andere het (definitief) maken van de plannen, de voorbereiding van de verbouwfase en het samenbrengen van alle initiatieven die er lopen tot één geheel.

Wat ga je doen?

  • Je draagt er zorg voor dat de plannen worden uitgewerkt in een programmaplan
  • Je vertaalt dit programmaplan naar een concreet uitvoeringsplan
  • Je bewaakt de planning van het project
  • Je betrekt partijen bij deze uitwerking en bent het aanspreekpunt van de initiatiefnemers en de gemeente
  • Je werkt samen met de gemeente aan het uitwerken van de plannen voor het geschikt maken van het gebouw
  • Je bent onderdeel van een projectteam van de verbouw van het gebouw en zoekt de verbinding hierover met de uitvoering
  • Je informeert de gemeente Vlieland, de initiatiefnemers en de ontwikkelgroep Toekomstbestendig Ondernemen & Ontwikkelen over de voortgang van de doelen, risico’s en financiën en status van de planning en tot nu toe behaalde resultaten.

Herken jij je in onderstaande?

  • Je bent proactief
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken
  • Je hebt aantoonbare ervaring met soortgelijke projecten
  • Je hebt kennis van bestuurlijke processen
  • Je woont op Vlieland (dit is een pré)

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 november 2024 tot 1 november 2025 voor 8 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten, bij voorkeur binnen de triple helix.

Je hebt HBO werk- en denkniveau.


Prijs (eisen)

Minimaal: € 85,00
Maximaal: € 110,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 40 %
Gewicht van kwaliteit : 60 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

50 %

Het goed kunnen vertalen van de resultaten naar een gedegen advies.

50 %

Ervaring in het schrijven van onderzoeken/rapporten/adviezen.


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Als Inschrijver in de top 3 is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview, mits voldaan is aan de gevraagde eisen en een volledig ingevulde aanmelding. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.


Reageer nu op deze opdracht!

3795 - Projectleider realisering Creatieve Broedplaats / nieuw Natuur Educatief Centrum