Senior beleidsmedewerker Voorzieningen

Logo van gemeente westland met een gestileerde witte figuur die een ploeg trekt op een zwarte achtergrond, naast de naam in blauwe en groene blokken.

Aanvraagnummer: 3812
Organisatie: Gemeente Westland
Locatie: Westland
Uren per week: 18 uur
Tarief: €124,35 per uur
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Optie tot verlenging: Nee
Sluitingsdatum: 17-09-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Cluster Beleid
Dit cluster speelt een belangrijke rol in het formuleren en toezien op de uitvoering van de gemeentelijke koers. Sociaal, ruimtelijk, economisch en in het veiligheidsdomein.

Team Samenleving
Team Samenleving (ca. 60 medewerkers) is verantwoordelijk voor het gemeentelijk beleid voor het Sociaal Domein, Wonen en Voorzieningen. Het team werkt in regionaal verband samen met andere gemeenten en de markt.

Opdracht
Binnen het gemeentelijk beleid voor Voorzieningen, liggen de opdrachten op volgende thema’s: cultuur, sport en de onderwijshuisvesting.
Resultaatgebieden van de functie:

  1. Nieuwbouw de Naald
  2. Noviteit/ Exploitatiemodel in Governancemodel verankeren met stakeholders
  3. WOS verhuizing proces begeleiden.

Uiteraard stel je college- en raadsvoorstellen op en beantwoord je bestuurlijke en politieke vragen rondom voorzieningen. Je bent eerste aanspreekpunt voor onze stakeholders en de wethouder en je bereidt bestuurlijke overleggen voor rond voorzieningen.

Vereisten / Kock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 124,35 inclusief Flextender fee, excl. btw.
2. Een afgeronde wo bachelor opleiding;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als (beleids)adviseur binnen Domein Samenleving binnen een gemeentelijke instelling;
4. Uiterlijk beschikbaar per 1 oktober 2024 voor 18 uur per week;

Gunningscriteria
5. Een afgeronde Wo master opleiding op het gebied van Real Estate & Housing en Real Estate Management (20 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met ontwikkeling en realisatie op het gebied van voorzieningen voor of binnen een gemeentelijke organisatie (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als proceseigenaar van diverse business cases i.r.t. voorzieningen, licht dit toe in het cv (20 punten);
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als beleidsadviseur Domein Samenleving binnen een 100.000 + gemeente (15 punten);
9. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met financiën binnen het domein samenleving en/of vastgoed binnen een gemeentelijke organisatie (10 punten).
10. Aantoonbare werkervaring met samenwerkingsprocessen waarbij de belangen van diverse stakeholders in acht worden genomen, benoem hiervan een voorbeeld in het cv (10 punten).

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 23 september tussen 08:30 uur en 10:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 19 september 2024 bericht.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden.
  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.
  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er wordt geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot dinsdag 17 september 2024, 12:00 uur.