Coördinator kabels en leidingen

Logo van Katwijk met gestileerde blauwe golven boven de naam, geschreven in donkerblauwe letters.

Aanvraagnummer: 3867
Organisatie: Gemeente Katwijk
Locatie: Katwijk aan Zee
Uren per week: 32-36
Tarief: €100 per uur
Duur van de opdracht: 1 jaar
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: 14-10-2024
Optie tot verlenging: 2 x 1 jaar
Sluitingsdatum: 24-09-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

De gemeente Katwijk werkt aan ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, waaronder de ontwikkeling van een warmtevisie en de energietransitie. Dit vraagt om een innovatieve aanpak voor het aanpassen, uitbreiden, verwijderen en verleggen van ondergrondse netwerken. Er zijn dynamische veranderingen in de telecommarkt (5G/glasvezel) en nutsvoorzieningen (gas/elektra). Netcongestie blijft een belangrijk aandachtspunt.

Als specialist kabels en leidingen ben je het eerste aanspreekpunt voor bestuur, management en adviseurs. Ook ben je het aanspreekpunt voor directe collega's uit het cluster en externe partijen.

Samen met collega's realiseer je de doelstellingen van het cluster Planmatig Beheer. Je kent de wet- en regelgeving voor ondergrondse infrastructuur goed. Je schakelt makkelijk tussen operationele en strategische vraagstukken. Je zoekt actief naar samenwerkingsmogelijkheden. Je zet je langetermijnvisie om in concrete projecten. Je begrijpt de belangen van kabel- en leidingbeheerders goed. Je durft te streven naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Bovendien stimuleer je de samenwerking binnen het cluster en met andere organisatieonderdelen.


Verantwoordelijkheden

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Je vertaalt complexe doelstellingen voor de lange termijn naar operationele plannen;
  • Je coacht of coördineert het team van kabels en leidingen. Je werkt aan de belangrijkste veranderingsprocessen binnen het werkveld;
  • Je werkt nauw samen met meerdere toezichthouders die op de uitvoering lopen;
  • Je werkt in de politiek-bestuurlijke context. Je bent actief in het netwerk. Je betrekt stakeholders bij complexe veranderingen.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf medio oktober 2024 tot en met medio oktober 2025 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de start- en einddatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

'Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

Welk type overeenkomst is op de kandidaat van toepassing? (Overeenkomst inhuur arbeidskrachten, tussenkomst ZZP’er of (modelovereenkomst) met ZZP’er?)

Wie is tekenbevoegd (naam en functie)?

De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde bachelor opleiding.


Prijs (eisen)

Maximaal: € 100,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score =  1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

20 %

Je beschikt minimaal over een afgeronde bachelor opleiding civiele techniek of vergelijkbaar.

40 %

Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als coördinator kabels en leidingen bij een 50.000+ inwoners gemeente.

20 %

Je hebt ervaring en/of affiniteit met de aanleg van warmtenetten en/of gebiedsontwikkeling en het afstemmen van de werkzaamheden met betrokken partijen (maak dit aantoonbaar in het cv).

20 %

Ervaring met het verlenen, toetsen en beoordelen van vergunningen en instemmingsbesluiten t.b.v. werkzaamheden aan de ondergrondse infra (maak dit aantoonbaar in het cv).


Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

  • Resultaatgericht
  • Organisatorisch sterk
  • Communicatief vaardig


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Stap 1: Beoordeling cv’s op minimumeisen.

De cv’s worden beoordeeld op de Kwaliteit (eisen) die hierboven zijn benoemd in de (offerte)aanvraag. Dit zijn de minimumeisen/knock-outcriteria. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen worden geselecteerd voor stap 2. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie van cv’s

Bij stap 2 worden de punten/percentage(s) toegekend. Per gunningscriterium (wens) staat de (maximaal) te behalen score/percentage aangegeven. Indien aan alle “Gunningscriteria (wensen)” wordt voldaan zal de totaal te behalen score (100%) worden gegeven. Als er een bepaalde wens niet (geheel) voldoet zal er voor die wens geen (volledige) score worden toegekend. Het voldoen aan de wens(en) moet duidelijk uit het cv blijken.

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. De tien (10) kandidaten die het beste scoren worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek

De opdrachtgever beoordeelt de cv’s van de kandidaten die zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

  • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
  • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De opdrachtgever streeft ernaar drie (3) kandidaten uit te nodigen voor een selectiegesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 1 oktober (stap 4 in de beoordeling). De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Interview

In het interview wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het interview wordt gevoerd door twee of meerdere vertegenwoordigers van de opdrachtgever. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de gemeente Katwijk het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.
Opdrachtgever behoudt het recht om (de opdracht) niet te gunnen.


Reageer nu op deze opdracht!

3867 - Coördinator kabels en leidingen