Adviseur Planning & Control (Teamadviseur Samenleving)

Logo van belcombinatie, met de letters "bel" in rood en blauw binnen een grijze rechthoekige rand met daaronder het woord "combinatie".

Aanvraagnummer: 4011
Organisatie: BEL Combinatie
Locatie: BEL Combinatie
Uren per week: 36 uur
Tarief: Geen maximum
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 04-10-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie
De BEL Combinatie is een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie zijn de drie gemeenten zelfstandig en maken ze alle drie gebruik van één grote, professionele en flexibele ambtelijke organisatie, de BEL Combinatie. Wij werken vanuit de volgende vier kerncompetenties: Professionaliteit, Openheid, Samenwerken en Publiek Ondernemerschap.

Opdracht
Binnen deze complexe organisatie word jij financieel teamadviseur voor de afdeling Samenleving binnen de BEL-combinatie. Je klanten zijn de afdelingsmanager, de teamleiders, de budgethouders en de directie. Ook zijn de collegeleden van de drie gemeenten in bepaalde situaties jouw gesprekspartner. Je werkt veel samen met de financieel teamadviseurs en de financieel accounthouders. Dat zijn je collega’s binnen team C&F die eerst aanspreekpunt zijn voor de drie gemeenten. Jij kunt je feilloos bewegen binnen dit speelveld. Je komt te werken in het cluster Planning & Control, onderdeel van het team Control & Financiën.

Vereisten / Knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Financieel Adviseur;
3. Aanwezig op kantoor op in ieder geval twee dagen in de week (liefst meer), waaronder op donderdag, andere dagen in overleg;
4. Aantoonbare werkervaring met BBV én de P&C cyclus binnen een gemeente;

  • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor de BEL Combinatie komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 4 oktober 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.