Databeheerder Wegen

Logo met een gestileerde witte figuur van Hermes met een caduceus, tegen een blauwe achtergrond, bedekt met de kleine letters "ede.

Aanvraagnummer: 4140
Organisatie: Gemeente Ede
Locatie: Gemeente Ede
Uren per week: 12-16 uur
Tarief: €65 - €85 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 1-1-2025
Optie tot verlenging: Halfjaarlijks
Sluitingsdatum: 16-10-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Data vormt het fundament voor ons werk binnen en buiten. Als proactieve Databeheerder help jij bepalen wat, hoeveel en wanneer onderhouden moet worden en houd je bij hoe we staan t.o.v. de kwaliteit die we willen nastreven. Breng een solide basis in ons databeheer door de overgang van analoog naar digitaal te leiden en verwerken van tekeningen in het beheersysteem.


Verantwoordelijkheden

  • Het invoeren van datagegevens m.b.t. wegen, in de daarvoor bestemde beheerinformatiesystemen.
  • Het beheren, analyseren en verbeteren van datagegevens in het beheerinformatiesysteem, met de focus op wegen.
  • Het signaleren van mogelijkheden om het beheerinformatiesysteem te optimaliseren en hierover (gevraagd en ongevraagd) advies geven.
  • Het verbeteren van het proces van de inwinning van data en het invoeren van data in het beheerinformatiesysteem (bijvoorbeeld door middel van richtlijnen en voorschriften)
  • Het toegankelijk maken van data en het maken van plattegronden.
  • Begrijpen hoe het beheerinformatiesysteem in de dagelijkse praktijk werkt en collega’s hierover bijpraten (functioneel applicatiebeheer).

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2025 tot en met 31 december 2025 voor 12 tot 16 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Technische kennis op het gebied van Wegen

Minimaal mbo-opleiding afgerond in de richting van civiele techniek (of aanverwant)

Civiel technische tekeningen kunnen begrijpen


Gunningscriteria

Sortering
Sorteer op kwaliteit (dan prijs)
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

20 %

minimaal één jaar werkervaring in de databeheer

30 %

Kennis van het beheersysteem Geovisia

50 %

Gezien de aard van de werkzaamheden hebben wij de voorkeur voor een kandidaat op detacheringsbasis (loondienst of via een payrollconstructie) en niet op ZZP-basis


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 65,00
Maximaal: € 85,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

  • Initiatiefrijk
  • Prioriteren, hoofdzaken en bijzaken, nu en later onderscheiden
  • Gaat secuur, nauwkeurig, precies te werk


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.