Communicatiemedewerker Gezonde Stad

Logo van gemeente zoetermeer met een gestileerd blauw boompictogram boven de tekst "gemeente zoetermeer" in grijs.

Aanvraagnummer: 4323
Organisatie: Gemeente Zoetermeer
Locatie: Zoetermeer
Uren per week: 24 uur
Tarief: Geen maximum
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 3 maand(en)
Sluitingsdatum: 15-10-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht, zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen. Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad bouwen we aan het Zoetermeer van vandaag en morgen.

Afdeling
Het team werkt samen aan een gezonder Zoetermeer. Voor de gemeente is het belangrijk dat inwoners zich gezond voelen en mee kunnen doen met de samenleving. Het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) is een landelijk akkoord waarin afspraken zijn gemaakt over preventief gezondheidsbeleid. Bij de uitwerking van dit beleid werken we samen met partners in de stad en inwoners. Intern is het belangrijk dat collega's zich bewust zijn van hun invloed op de gezondheid van onze inwoners en meedenken hoe we dit kunnen verbeteren.

Opdracht
Als communicatiemedewerker Gezonde Stad ben je betrokken bij een omvangrijk programma dat zich richt op een gezonder Zoetermeer. Je adviseert over de wijze waarop we collega's, partners en inwoners kunnen informeren en betrekken. Je werkzaamheden omvatten onder andere het ontwikkelen van praatplaten, formuleren van kernboodschappen, opstellen van communicatieplannen en organiseren van participatiebijeenkomsten.

Vereisten / Knock-outcriteria
1. De kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever.
2. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau.
3. Minimaal 3 jaar werkervaring als communicatiemedewerker.
4. Ervaring met participatieprojecten.

Schaal
Schaal 10.

Benodigd aantal professionals:
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, met minimaal 2 referenties.

Werkdagen
Maandag, dinsdag en donderdag.

Planning
De gesprekken zijn gepland op donderdag 17 oktober 2024 van 10:00 uur tot 13:00 uur. Geselecteerde kandidaten ontvangen uiterlijk op woensdag 16 oktober 2024 bericht.

Overige informatie
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.
Hybride werken is mogelijk, maar de nadruk ligt op werken op het stadhuis.

Reactietermijn
U kunt reageren tot dinsdag 15 oktober 2024, 09:00 uur.