Fraud Blocker Algemene Voorwaarden - de Publieke Partner

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden platform de Publieke Partner

Datum: 03-03-2024
Versie:  1.0

Definties:

  1. De Publieke Partner B.V. (“Bedrijf”): De rechtspersoon die bemiddelt tussen ZZP’ers, leveranciers, brokers, en detacheerders en hun potentiële opdrachtgevers.
    1. Gebruiker (“Gebruiker”): Een natuurlijke of rechtspersoon die gebruikmaakt van de diensten van De Publieke Partner B.V.
    1. Opdrachtgever (“Opdrachtgever”): Een natuurlijke of rechtspersoon die op zoek is naar diensten van ZZP’ers, leveranciers, brokers, of detacheerders via het platform van De Publieke Partner B.V.
    1. Leverancier (“Leverancier”): Een rechtspersoon die producten of diensten levert en via het platform van De Publieke Partner B.V. in contact komt met potentiële opdrachtgevers.
    1. Platform (“Platform”): De online omgeving die door De Publieke Partner B.V. wordt aangeboden en waarop gebruikers diensten kunnen aanbieden of afnemen.
    1. Dienstverlening (“Dienstverlening”): Alle werkzaamheden die door of via De Publieke Partner B.V. worden aangeboden of uitgevoerd.

Toepasselijkheid

  • Toepasselijkheid: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten, overeenkomsten en rechtsbetrekkingen waarbij De Publieke Partner B.V. als aanbieder van diensten optreedt.
    • Acceptatie: Door gebruik te maken van het platform en de diensten van De Publieke Partner B.V., erkent de gebruiker deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd.
    • Uitsluiting: Indien de gebruiker in zijn opdracht, bevestiging of communicatie afwijkende voorwaarden accepteert of stelt, zijn deze niet bindend voor De Publieke Partner B.V. tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk overeengekomen.
    • Wijzigingen: De Publieke Partner B.V. behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te wijzigen. De meest recente versie is altijd van toepassing.

Dienstverlening:

De Publieke Partner B.V. biedt een platform waarop ZZP’ers, leveranciers, brokers, en detacheerders hun diensten kunnen aanbieden aan potentiële opdrachtgevers. De dienstverlening omvat onder andere bemiddeling, advies, en ondersteuning bij het tot stand komen van overeenkomsten tussen partijen.

Verplichtingen en rechten van partijen:

Gebruikers van het platform dienen zich te houden aan de richtlijnen en voorwaarden gesteld door De Publieke Partner B.V. De Publieke Partner B.V. verplicht zich tot het aanbieden van een gebruiksvriendelijk en veilig platform en respecteert de privacy en gegevens van haar gebruikers.

Tarieven en betaling:

De tarieven voor de diensten van De Publieke Partner B.V. worden duidelijk gecommuniceerd op het platform. Betalingen voor diensten geschieden volgens de overeengekomen betalingsvoorwaarden, volgens de inschrijfvoorwaarden

Aansprakelijkheid:

De Publieke Partner B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van het platform, behalve in gevallen van opzet of grove nalatigheid van De Publieke Partner B.V. Dit geldt tevens voor het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie op het platform.

Beëindiging:

Gebruikers kunnen hun overeenkomst met De Publieke Partner B.V. op elk moment beëindigen door hun account te deactiveren. De Publieke Partner B.V. behoudt zich het recht voor om een account te beëindigen bij schending van de voorwaarden. Dit is van toepassing op het platform. Dit geldt niet voor opdrachten die worden uitgevoerd voor een Opdrachtgever. Deze voorwaarden van beëindiging staan beschreven in de inschrijfvoorwaarden.

Privacy:

De Publieke Partner B.V. verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving en heeft een privacy beleid waar gebruikers kennis van kunnen nemen.

Wijzigingen van de voorwaarden:

De Publieke Partner B.V. kan deze algemene voorwaarden wijzigen. Wijzigingen worden minimaal 30 dagen voordat deze van kracht worden gecommuniceerd aan de gebruikers.

Toepasselijk recht en geschillen:

Op de algemene voorwaarden van De Publieke Partner B.V. is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden bij voorkeur in onderling overleg opgelost.