Teammanager werk & ondernemersdienstverlening

Logo van Hilversum Mediastad, met een blauw schild met een geel propellerachtig symbool en de tekst "Hilversum Mediastad" in blauw en geel.

Aanvraagnummer: 4361
Organisatie: Gemeente Hilversum
Locatie: Hilversum
Uren per week: 32 tot 36 uur
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Noord-Holland
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 21-10-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Gemeente Hilversum, mediastad in het groen, Zorgen voor nu en werken aan morgen
Met dit motto verbinden we onze ambities voor Hilversum in de toekomst met de wensen en behoeften van de huidige Hilversummers.

De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan een fundament waarop we Hilversum verder uitbouwen. Naar elkaar omkijken, goed bereikbare voorzieningen voor inwoners die het nodig hebben, en veilige buurten zijn belangrijk voor ons. We wensen dat inwoners voor elkaar zorgen en zaken in hun buurt of wijk kunnen regelen. Indien nodig bieden we zorg of ondersteuning. Ook toekomstbestendige werkgelegenheid, bereikbare woningen, een duurzame leefomgeving en voorzieningen op het gebied van sport, kunst en cultuur staan hoog op onze agenda.

Als gemeente willen we deel uitmaken van de maatschappij, niet erbuiten staan. Hilversum moet een leefbare en veilige stad zijn waar iedereen zich thuis voelt en inwoners zich gewaardeerd voelen. Om samen met de Hilversummers op te trekken, blijven we in contact met inwoners, bedrijven en organisaties. Op die manier komen hun zorgen, ideeën en wensen direct bij ons terecht.

Opdracht
Wegens de splitsing van het team zoeken we voor een tussenperiode een teammanager die het team aanstuurt en samen met de andere teammanager begeleidt naar een nieuwe teamsamenstelling. We zoeken een interim teammanager die doelgericht en op een faciliterende, coachende en stimulerende manier leiding geeft aan vernieuwing en verbetering. Je bent bereid om die extra stap te zetten, ook op minder bewandelde paden, en je helpt medewerkers hetzelfde te doen.

Het Team Werk & Ondernemersdienstverlening ondersteunt werkzoekenden bij het vinden van duurzaam werk en draagt bij aan een inclusieve arbeidsmarkt, in samenwerking met regionale partners. Het team is resultaatverantwoordelijk voor het aan het werk helpen van inwoners uit Hilversum, met speciale focus op degenen die een bijstandsuitkering ontvangen. Ze streven ernaar mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken door persoonlijke begeleiding, scholing en werkervaring, met aandacht voor kwetsbare groepen zoals statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast ondersteunt het team ondernemers en zelfstandigen bij het bereiken van hun zakelijke doelen om zo de lokale en regionale economie te versterken.

Vereisten / Knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar als leidinggevende binnen een gemeente.
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen het werkveld van inburgering, werk en participatie binnen een gemeentelijke organisatie.
4. Aantoonbare ervaring op het gebied van aansturing en samenstelling binnen de regio Gooi en Vechtstreek.

Gunningscriteria
5. Beschikbaar uiterlijk per 1 november 2024 voor minimaal 32 uur per week gedurende de gehele opdracht inclusief verlengingen (20 punten).
6. Minimaal een afgeronde WO-opleiding (20 punten).
7. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als teammanager binnen een gemeente (35 punten).
8. Een motivatie van maximaal 1 A4 met een korte visie op deze opdracht (25 punten).
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u of de door u aangeboden kandidaat aan het profiel voldoet.

Competenties
Politiek en bestuurlijke sensitiviteit
Flexibel
Mensgericht
Eigenaarschap
Daadkrachtig
Goed kunnen luisteren
Samenwerken

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12, conform de CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma-di-wo-do-vrij.

Planning
De gesprekken worden gepland in overleg met de geselecteerde kandidaten. Ze ontvangen uiterlijk op maandag 21 oktober 2024, 17.00 uur bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang.

Overige informatie

  • De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Er wordt een VOG-screening uitgevoerd conform de gemeente Hilversum. De verwerkingstijd is maximaal 4 weken, en bij VOG-P maximaal 8 weken. De kosten van de VOG zijn verdisconteerd in het aangeboden uurtarief.

  • We vergoeden geen reiskosten aan de kandidaat die voor Hilversum komt werken. De marktuitvraag van Flextender stelt dat het geoffreerde uurtarief inclusief reiskosten woon-werkverkeer is. Eventuele reiskosten voor werkgerelateerde afspraken kunnen worden gedeclareerd.
  • ‘Bring your own device’ betekent dat de kandidaat zelf een mobiele telefoon met abonnement moet meenemen voor zakelijke contacten. Dit geldt ook voor een laptop of iPad.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat deze geregistreerd als bedrijf conform Waadi.

Reactietermijn
De reactietermijn duurt tot maandag 21 oktober 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.


Reageer nu op deze opdracht!

4361 - Teammanager werk & ondernemersdienstverlening