Senior projectmedewerker / adviseur Migratie &Integratie sociaal domein

Logo van gemeente Bronckhorst met een gestileerde paarse ridder te paard boven de tekst "gemeente Bronckhorst" en een kasteeltorenicoon.

Aanvraagnummer: 4471
Organisatie: Gemeente Bronckhorst
Locatie: Hengelo
Uren per week: 32 uur per week
Tarief: €105 per uur
Duur van de opdracht: 1 jaar
Regio: Gelderland
Startdatum: 1-12-2024
Optie tot verlenging: 2 x 1 jaar
Sluitingsdatum: 02-11-2024 23:59

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

Voor gemeente Bronckhorst is het belangrijk dat nieuwkomers zich hier welkom voelen en een nieuw – soms tijdelijk – ‘thuis’ krijgen. Het duurzaam bieden van goed onderdak, onderwijs, zorg, inburgering en maatschappelijke begeleiding vergt een blijvend forse inspanning. Hiervoor is het belangrijk om samen met inwoners vorm te geven aan een inclusieve samenleving. We werken nauw samen met verschillende externe organisaties en andere gemeenten in de regio Achterhoek.

Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een dynamische, politiek beladen omgeving? In Nederland staat dit onderwerp volop in de publieke discussie, wat zorgt voor een hectische werksfeer en hoge werkpieken. Wij zoeken een kandidaat die stevig in zijn of haar schoenen staat, snel kan schakelen en de rust weet te bewaren. Met jouw helicopterview zie je zowel de details als het grotere geheel. Breng jij de juiste mix van flexibiliteit en stabiliteit mee? Dan nodigen we je uit om ons team te versterken

Gemeente Bronckhorst zoekt een verbindende senior projectmedewerker/adviseur Migratie & integratie (M&I) sociaal domein met ruime ervaring in een gemeentelijke organisatie. Ervaring met de thema’s Migratie & integratie zijn een pré, maar niet noodzakelijk.  Je rapporteert rechtstreeks aan de programmamanager M&I.

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van, plannen van en rapporteren over de beleidskaders en programmadoelen Migratie en Integratie. Jij zorgt ervoor dat papier werkelijkheid wordt. Je adviseert over bredere vraagstukken vanuit je persoonlijke kennis en ervaring in de uitvoering van je taak Je initieert, begeleidt en voert waar nodig regie op complexe processen binnen de gemeenten én in samenwerking met externe stakeholders.

Je bent gesprekspartner voor onze portefeuillehouders, inwoners en voor de besturen van de betrokken maatschappelijke organisaties.

Je zorgt samen met je collega’s binnen het sociaal domein, de beleidsmedewerker M&I, projectleider huisvesting M&I en de programmamanager voor de , samenhang tussen de belangen van de gemeente en de regionale aanpak. Vanuit je kennis en ervaring ben je, zowel op inhoud als proces, een fijne sparringpartner voor je collega’s.


Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten zoals in de opdracht omschrijving beschreven. En verantwoordelijk voor een zorgvuldige communicatie met alle stakeholders.


Beschikbaarheid

De kandidaat is uiterlijk 1 december 2024 inzetbaar tot en met 30 november 2025 voor 32 uur per week. Dit criterium is een eis. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 1 jaar. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe waaruit aantoonbaar blijkt dat je over de gevraagde eisen beschikt. Daarnaast ontvangen wij graag een motivatiebrief waarin je aan geeft waarom je van toegevoegde waarde bent voor dit project van maximaal 1 A4. Denk aan de competenties zie verder in de

Verwacht werk- en denkniveau is Hbo. Je beschikt aantoonbaar over een Hbo-diploma. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

Externe beschikt over aantoonbare ervaring in complexe samenwerking met verschillende belanghebbenden (portefeuillehouders, inwoners en voor de besturen van samenwerkende organisaties) (dit criterium is een eis, en een toelichting verplicht) externe kan ten minste 3 praktijkvoorbeelden beschrijven waarin ervaring blijkt (5 punten) externe kan 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijk (3 punten) externe kan 0 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (o punten)

30 %

Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring in het sociale domein in de afgelopen 7 jaar. 5 jaar ( 5 punten), 3 jaar (3 punten) geen (0 punten)

30 %

Je hebt aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring in een senior projectmedewerker /adviseur functie in de afgelopen 5 jaar. 3 jaar (5 punten), 2 jaar (3 punten) geen (0 punten)


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 105,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

De competenties waar de externe in motivatiebrief dus niet in intervieuwfase op wordt getoetst zijn:

  • Communicatieve vaardigheden
  • resultaatgericht en beschikt over probleemoplossend vermogen
  • bestuurlijk sensitiviteit- overtuigingskracht
  • verbindende schakel tussen de gemeente en de bewoners.

De externe wordt per competentie beoordeeld. Bij elke competentie wordt de volgende beoordeling aangehouden:

Voldoet (nagenoeg) volledig: 5 punten

Voldoet voldoende: 3 punten

Voldoet (bijna) niet: 0 punten


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.



De interviews zullen plaatsvinden op 13 november 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.


Reageer nu op deze opdracht!

4471 - Senior projectmedewerker / adviseur Migratie &Integratie sociaal domein