Expert Vaarwegen Kanaal Almelo-de Haandrik

Logo van provincie overijssel met een gestileerde letter "o" in blauw en roze, met de tekst "provincie overijssel" in grijs.

Aanvraagnummer: 4493
Organisatie: Provincie Overijssel
Locatie: Zwolle
Uren per week: 16-24 uur
Tarief: €110 per uur
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Overijssel
Startdatum: Z.s.m.
Optie tot verlenging: 1 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 28-10-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Let op: Omdat de inhoud van deze opdracht een verhoogd risico met zich meebrengt voor de arbeidsrelatie van de opdrachtgever naar een zzp’er toe, is het niet mogelijk deze opdracht als zzp’er uit te voeren. Zzp’ers kunnen wel reageren, maar als de opdracht aan een zzp’er gegund wordt, dient hij/zij in dienst te gaan op detacheringsbasis.

Organisatie
Werken bij Overijssel
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. Samen zetten we ons in voor de toekomst van onze provincie.

Wegen en Kanalen
Je gaat aan de slag bij de afdeling Wegen en Kanalen (WK), één van de acht afdelingen binnen provincie Overijssel. De afdeling is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen, bruggen en sluizen. De afdeling zorgt ervoor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en het onderhoud uitgevoerd. De afdeling bestaat uit de volgende teams: Leiding, Project Sturing, Project Advies, Ontwikkeling, Verkeer en Infra, Programmamanagement.

Opdracht
Als adviseur vaarwegen zet je de lijnen uit voor het beheer en gebruik van de provinciale vaarwegen. Je werkt samen met de assetmanager, collega adviseurs/experts en collega's uit andere teams aan de beheeropgave voor de vaarwegen. Hiermee zorg je ervoor dat het vaarwegverkeer vlot en veilig kan blijven varen. Provincie Overijssel heeft ruim 150 kilometer aan vaarwegen in beheer met verschillende types oeverconstructies, van stalen en betonnen damwanden tot houten en kunststof beschoeiingen en natuurvriendelijke constructies.

Voor het Kanaal Almelo - de Haandrik ben jij als expert verantwoordelijk voor: beheersmaatregelen in risicomanagement, vragen uit het bouwteam voor de kades, bepalen van de scope voor kades 2 en 3, en technische vragen rondom het kanaal uit de omgeving.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een maximum uurtarief van €110,- exclusief btw;
2. Aantoonbaar afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 in land- en watermanagement of civiele techniek;
3. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als beheerder/adviseur vaarwegen in de afgelopen 10 jaar.

Gunningscriteria (weging, 100 punten)
4. Aantoonbare kennis van en werkervaring met GIS én Excel. Beschrijf je kennis en werkervaring en in welke periode (10 punten);
5. Beschrijf beknopt minimaal 3 vergelijkbare eerdere opdrachten. Beschrijf per opdracht hoe deze vergelijkbaar is, je verantwoordelijkheden en behaalde resultaten (70 punten);
6. Beschrijf beknopt welke kwaliteiten je nodig acht voor deze opdracht. Geef concrete voorbeelden van deze kwaliteiten (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
1. Risico denken;
2. Doelgerichtheid;
3. Omgevingsbewustzijn;
4. Integraal denken;
5. Technische kennis (oever, nautisch, baggeropgaven).

Benodigd aantal professionals 1.

CV-eisen Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen Is hybride werken mogelijk: Ja
De opdracht wordt vervuld: Nader te bepalen
Standplaats: Zwolle

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 30 oktober 2024. Kandidaten die uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk dinsdag 29 oktober 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang.

Overige informatie

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt gevraagd.
  • Een Geheimhoudingsverklaring wordt gevraagd.
  • Een Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) wordt gevraagd.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, moet deze in het handelsregister geregistreerd staan als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

De reactietermijn voor deze inhuuropdracht duurt tot maandag 28 oktober 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.


Reageer nu op deze opdracht!

4493 - Expert Vaarwegen Kanaal Almelo-de Haandrik