Fraud Blocker Senior planningsadviseur | Gemeente Zwolle | ZZP Opdrachten

Senior planningsadviseur

Blauwe afbeelding met de tekst "Zwolle" en daarboven een gestileerd handontwerp.

Aanvraagnummer: 4654
Organisatie: Gemeente Zwolle
Locatie: Zwolle
Uren per week: 24 - 36 uur
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 9 maanden
Regio: Overijssel
Startdatum: z.s.m.
Optie tot verlenging: 2 maal 9 maand(en)
Sluitingsdatum: 08-11-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Organisatie
In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op ‘kwaliteit van leven’. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig. We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen.

In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Opdracht
Je bent verantwoordelijk voor de (overall) planning van projecten en programma’s in het fysieke domein. Je weet dat grote gebiedsontwikkelingen en civiele projecten uitermate complex zijn. Alles grijpt in elkaar. Jij ziet de samenhang, brengt planningen en planprocessen in beeld en signaleert knelpunten en kansen. Je draagt bij aan structuur, aanpak en beheersing van projecten en programma’s. Je denkt altijd vooruit, stelt kritische vragen en monitort of alles verloopt zoals bedacht. Door jouw analyses worden onze ambitieuze projecten en programma’s in goede banen geleid.

Adviserende rol binnen team

Als volwaardig strategisch sparringpartner adviseer je gevraagd en ongevraagd over alles wat met de voortgang van het project te maken heeft. Daarbij kies je de juiste presentatievormen; een MS Project planning, aantrekkelijke visualisatie of misschien wel een dashboard. Onze project- en programmanagers en partners nemen dingen makkelijk van je aan en bouwen op je inzichten. Je bent goed aangehaakt, hebt een helikopterview en maakt de juiste afwegingen over tijd, geld en kwaliteit.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau in de richting van planologie, sociale geografie, bouwkunde of bestuurskunde;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als strategisch én tactisch planner van fysieke projecten bij een overheidsinstelling;
3. Aantoonbare werkervaring met ruimtelijke en planologische procedures;
4. Aantoonbare kennis van / werkervaring met MS Project.

Competenties
- Communicatief vaardig;
- Overtuigingskracht;
- Plannen en organiseren;
- Analytisch;
- Nauwkeurig

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk: in overleg

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in week 47. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 15 november 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • De opdrachtgever zal om een Integriteitsverklaring vragen.
  • De opdrachtgever zal om een Uittreksel Handelsregister (KvK) vragen.
  • De opdrachtgever zal om een Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) vragen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 8 november 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.


Reageer nu op deze opdracht!

4654 - Senior planningsadviseur