Projectleider / adviseur RO / opvang ontheemden

Logo van Gemeente Mook en Middelaar met gestileerde blauwe en groene golvende lijnen gevolgd door een paarse vorm, met daaronder de naam in zwarte tekst geschreven.

Aanvraagnummer: 1137
Organisatie: Gemeente Mook en Middelaar
Locatie: Mook
Uren per week: 24
Tarief: €110 - €130 per uur
Duur van de opdracht: 7 maanden
Regio: Gelderland
Startdatum: 27-05-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 13-05-2024 11:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

Opdracht:

Gemeente Mook en Middelaar is de op acht na kleinste gemeente, maar ook één van de mooiste gemeentes van Nederland. Gelegen aan de Maas, met prachtige natuurgebieden, een rijke cultuurhistorie, een grote vraag naar woningen en een interessante ligging in het topje van Limburg nabij Nijmegen (Gelderland). Onze gemeente staat voor vele interessante uitdagingen!

Wat ga je doen?
In deze functie binnen onze organisatie word je onze projectleider en adviseur op het brede terrein van ruimtelijke ordening. Daarbij is het aandachtsveld in eerste instantie de huisvesting van Oekraïense ontheemden. Daarnaast begeleidt je het opstellen en verdere uitwerking van de omgevingsvisie. Een naar buiten gerichte houding is hierbij van groot belang. Samen met betrokkenen probeer je voor elk onderwerp de beste oplossing te vinden. Je krijgt de ruimte om binnen kaders en in afstemming met jouw collega’s een zelfstandige invulling aan de functie te geven.

Jouw werkzaamheden zijn onder meer:

  • begeleiden van het opstellen van ruimtelijk beleid en adviseren over deze onderdelen;
  • aansturen van en adviseren over benodigde ruimtelijke processen en procedures;
  • leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de implementatie van de Omgevingswet;
  • vertegenwoordigen gemeente in regionale beleidsteams;
  • mede onderhouden van samenwerkingsrelaties en netwerken zowel intern als extern.

Verantwoordelijkheden

Wat breng je in ieder geval mee:

  • Je beschikt over een HBO werkniveau;
  • Je voelt je thuis in een politieke werkomgeving, waarbij jij de gemeente, inwoners en ondernemers verbindt;
  • Aantoonbare werkervaring met huisvesting ontheemden en opstellen omgevingsvisie;
  • Je communiceert sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent zelfstandig, flexibel en ondernemend;
  • Je bent goed in verwachtingsmanagement;
  • Je bent enthousiast en benut kansen daar waar mogelijk.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 27 mei 2024 (of eerder indien mogelijk) tot en met eind 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Gunningscriteria

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

Gunningscriteria Kwaliteit

30 %
Opleiding en certificaten • Minimaal HBO werk- en denkniveau (diploma) (10 %) • Opleiding HBO + opleidingsrichting bestuur, management, beleidsanalyse (20 %) • Opleiding HBO + opleidingsrichting bestuur, management, beleidsanalyse + aantoonbaar voldoen aan 2 van aanvullende opleidingen (certificaten) t.a.v. duurzaamheid (30 %)
30 %
CV - expertise , inclusief kennis en ervaring ''Projectleider / adviseur RO'' Uit de CV wordt duidelijk of kandidaat voldoet aan de navolgende kennis en kunde: - Kennis van ruimtelijke ordening en/of omgevingsmanagement 10% - Kennis van Omgevingswet en kunde begeleiden proces (en participatie) omgevingsvisie 20% - Kennis van Omgevingswet en kunde begeleiden proces (en participatie) omgevingsvisie bij gemeentelijke organisatie met soortgelijke beperkte omvang 30%
40 %
CV - expertise , inclusief kennis en ervaring - Kennis ervaring opvang ontheemden 10% - kennis ervaring opvang Oekraïense ontheemden 20% - kennis ervaring opvang Oekraïense ontheemden bij gemeentelijke organisatie 30% - kennis ervaring opvang Oekraïense ontheemden bij gemeentelijke organisatie op land en op water (40%)

Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 110,00
Maximaal: € 130,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

  1. voelt zich aantoonbaar thuis in een politieke werkomgeving, waarbij kandidaat de   gemeente, inwoners en ondernemers verbindt;
  2. ​​​c ommuniceert sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  3. zelfstandig, flexibel en ondernemend;
  4. is goed in verwachtingsmanagement;
  5. is enthousiast en benut kansen daar waar mogelijk.

Interviewfase

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview via Teams.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden op 15 mei 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.