Veiligheidsregio Fryslân

Veiligheidsregio Fryslân coördineert rampenbestrijding en crisisbeheersing in de provincie Friesland. De organisatie werkt samen met hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten om veiligheid en gezondheid te waarborgen. Veiligheidsregio Fryslân voert risicoanalyses uit, stelt rampenplannen op en organiseert oefeningen om voorbereid te zijn op noodsituaties. Daarnaast richt de organisatie zich op preventie en publieksvoorlichting.

Beschikbare ZZP Opdrachten Veiligheidsregio Fryslân

Geen opdracht gevonden

Gesloten ZZP Opdrachten Veiligheidsregio Fryslân

Geen opdracht gevonden

Als eerste de nieuwste ZZP Opdrachten Veiligheidsregio Fryslân in je mailbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief, en blijf dagelijks op de hoogte van onze nieuwste opdrachten

FAQ - Veelgestelde vragen

Waar kan ik ZZP-opdrachten vinden bij Veiligheidsregio Fryslân?
Opdrachten van Veiligheidsregio Fryslân zijn beschikbaar via hun DAS. Wij van de Publieke Partner hebben het makkelijker voor je gemaakt door alle ZZP-opdrachten van Veiligheidsregio Fryslân op deze pagina te verzamelen. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe opdrachten.
Welke freelance opdrachten biedt Veiligheidsregio Fryslân aan?
Hierboven zie je alle actuele freelance-opdrachten van Veiligheidsregio Fryslân. Wij, de Publieke Partner, verzamelen al hun opdrachten op deze website zodat jij als freelancer eenvoudig toegang hebt tot de beschikbare opdrachten.
Hoe kan ik reageren op interim-opdrachten bij Veiligheidsregio Fryslân?
Als je al eerder ingeschreven bent op het DAS van Veiligheidsregio Fryslân, kun je meestal direct reageren op een opdracht zodra die gepubliceerd wordt. Mocht je nog niet ingeschreven zijn op het DAS van Veiligheidsregio Fryslân, dan kun je gebruikmaken van een bemiddelingsdienst zoals de Publieke Partner. Je kunt onderaan de opdracht een formulier invullen om te reageren.