Directievoerder

Logo van Leidschendam-Voorburg met een kroon, drie golven en een vlam in een gouden kleurstelling, met daarnaast de naam van de gemeente geschreven.

Aanvraagnummer: 2250
Organisatie: Gemeente Leidschendam-Voorburg
Locatie: Leidschendam-Voorburg
Uren per week: 24 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: 01-08-2024
Optie tot verlenging: 4 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 28-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. Hier werken we samen met 650 collega’s aan de best mogelijke dienstverlening voor inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.


Opdracht


In de praktijk is de directievoerder UAV 2012 de schakel tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Je zit als directievoerder grotendeels in de rol van gedelegeerd opdrachtgever. De directievoerder UAV wordt ondersteund door de toezichthouder, die door de directievoerder wordt aangestuurd. Voor bepaalde projecten heeft de directievoerder ook de rol van toezichthouder. Je bewaakt samen met de toezichthouder(s)/opzichter(s) de civieltechnische en cultuurtechnische projecten. Daarnaast lever je voorafgaand aan de aanbesteding een bijdrage aan de toetsing van onze bestekken op inhoud en praktische uitvoerbaarheid.

Tijdens de uitvoeringsfase van een project bewaak je samen met de toezichthouder de planning, budgetten, kwaliteit, omgevingsveiligheid en leidt bouwvergaderingen zoals vastgelegd in het bestek. Ook rapporteer je tot en met de oplevering van het project over de voortgang en maak je een projectdossier voor de uitvoeringsfase aan. Dit dossier werk je steeds goed bij. Communicatie met stakeholders is een belangrijk aspect van je werk.


Vereisten / knock-outcriteria

1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
2 In bezit van certificaat VCA-VOL;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als directievoerder;


Gunningscriteria (weging)

4. Een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van Civiele techniek (25 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als directievoerder binnen een gemeentelijke instelling (25 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met projecten in de civiele techniek en cultuurtechnisch werk (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met de UAV 2012 en RAW Systematiek (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot en met vrijdag


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland dinsdag 2 juli 2024 van 15.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 1 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.