Adviseur bestuurlijk besluitvormingsproces/schrijfcoach

Logo van Zutphen met gestileerde lijntekeningen van historische gebouwen boven het woord "Zutphen" in blauw, met daaronder een golvende lijn die een rivier voorstelt.

Aanvraagnummer: 2363
Organisatie: Gemeente Zutphen
Locatie: Gemeente Zutphen
Uren per week: 32
Tarief: €90 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 20-08-2024
Optie tot verlenging: Ja, tweemaal 3 maanden
Sluitingsdatum: 09-07-2024 12:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

De gemeente Zutphen is een gemeente vol beweging en ambities. Kijk op zutphen.nl voor meer informatie.

Je komt in de rol van advsieur bestuurlijk besluitvormingsproces en schrijfcoach.


Verantwoordelijkheden

Wat ga je doen?

In de functie van adviseur bestuurlijk besluitvormingsproces/schrijfcoach:

  • Ben je vraagbaak en steun en toeverlaat voor collega’s die stukken schrijven die uiteindelijk een plaats zullen krijgen op de agenda’s van de vergaderingen van het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad. Je helpt hen
  • a. stukken op te stellen in het juiste format en volgens de regels die zijn afgesproken voor wat betreft het correct formuleren van de voorgelegde besluiten en de inrichting van het stuk.
  • b. stukken op de juiste wijze in het zaaksysteem en iBabs te plaatsen
  • c. In voorkomende gevallen ondersteun je je collega’s adviseur en medewerker bestuurlijk besluitvormingsproces.

.

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau met ervaring bijvoorbeeld bestuurskunde (minimaal 3 jaar) in een soortgelijke rol ;
  • Uitstekende taalbeheersing;
  • Coachende vaardigheden;
  • Vaardig met geautomatiseerde systemen en ten minste ervaring met een zaaksysteem en iBabs op het niveau van superuser;
  • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 20 augustus 2024 tot en met 20 februari 2025 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Je hebt minimaal 1 jaar recente werkervaring op het niveau van superuser met het werken met een zaaksysteem en met iBabs.

Je bent in bezit van een VOG, gemeente Zutphen kan na gunning een VOG opvragen.

Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.

Je dient de rechtsgeldig vertegenwoordiger (naam + functie) aan te geven in je inschrijving (indien geen sprake is van een ZZP’ er). Upload hier een uittreksel KvK, inclusief BTW nummer, IBAN en e-mail adres voor facturen.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 20 %
Gewicht van kwaliteit : 80 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

60 %

Onderstaande blijkt uit uw motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbare werkervaring hebt (minimaal 3 jaar) in het schrijven van bestuurlijke documenten.

40 %

Onderstaande blijkt uit uw motivatiebrief: De mate waarin je aantoonbaar minimaal 1 jaar ervaring hebt in het gebruik van een zaaksysteem en iBabs op het niveau van superuser.


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 90,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

De gevraagde competenties zullen worden getoetst tijdens de interview fase.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden op donderdag 18 juli 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.