Adviseur Werving en Selectie

Logo van provincie utrecht met links een gedetailleerd wapen en rechts de naam "provincie utrecht" naast twee rode vierkantjes.

Aanvraagnummer: 890
Organisatie: Provincie Utrecht
Locatie: Utrecht
Uren per week: 36-40 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 12 maanden
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 3 maand(en)
Sluitingsdatum: 29-04-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Opdracht
Samen met de collega adviseurs Werving & Selectie adviseer je het management van de organisatie op het gebied van in- en doorstroom. Voor recruitment is er een richting ingezet. Er is genoeg ruimte om met jouw visie op recruitment mede vorm te geven aan de werkzaamheden. Met jouw kennis van recruitment zorg jij dat voor tijdelijke opdrachten en vacatures de juiste kandidaat wordt gevonden en doorstroom binnen de organisatie soepel verloopt.

- Je zorgt voor het inzetten van de juiste wervingskanalen om de doelgroep voor jouw vacature te bereiken;
- Je voert, samen met andere betrokkenen, sollicitatiegesprekken met geselecteerde kandidaten;
- Je zorgt voor een vlot verloop van indiensttredingen;
- Je begeleidt het werving & selectieproces tot aan de benoeming (arbeidsvoorwaarden) van de beste kandidaat;
- Je bent bekend met het werven van tijdelijke inhuur via een DAS-procedure en de daarbij behorende wet- en regelgeving of procedures;
- Het verwerken van gegevens in het e-HRM systeem behoort ook tot jouw takenpakket. Daarbij word je ondersteund door een medewerker Werving & Selectie.

Je bent een inspirerende collega die enthousiast en gedreven meebouwt aan de positie en het imago van het team HRO en Matchpoint in het bijzonder. Je zoekt de verbinding. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor zowel het management als ook voor de kandidaten van verschillende niveaus. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende procedures, hebt gevoel voor verhoudingen en beschikt over organisatiesensitiviteit. Je bent vinding- en initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht en je anticipeert op ontwikkelingen. Je bent in staat te overtuigen, werkt planmatig en bent communicatief sterk. Je werkt graag op basis van resultaatafspraken en komt jouw afspraken na.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 29 april 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Competenties
- Je bent een verbinder, een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus en hebt uitstekende communicatieve eigenschappen.

Selectiecriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van HR/personeelsmanagement (20 punten);
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur werving en selectie/HR adviseur in de publieke sector (20 punten);
6. Aantoonbare kennis van HR/arbeidsvoorwaarden en externe inhuur (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met aangrenzende kennisgebieden, inkoop, externe inhuur en communicatie (10 punten);
8. Beschikbaar op minimaal 2 dagen per week op kantoor te werken (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met het werven van projectmatige, beleidsmatige functies (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur werving en selectie/HR adviseur in de publieke sector;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met inhuurprocedures aan de corporate kant binnen een overheidsorganisatie;

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10 . Het uurtarief is maximaal €89,- per uur exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk.

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo (flexibel)– Do – Vr
Is hybride werken mogelijk:  ja

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 30 april 2024 en woensdag 1 mei 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 29 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).