Beleidsmedewerker Sport en Sportaccommodaties

Logo van gemeente bernheze met gestileerde groene scheuten en grijze vierkanten rond de tekst "gemeente bernheze.

Aanvraagnummer: 1096
Organisatie: Gemeente Bernheze
Locatie: Heesch
Uren per week: 36 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 1-6-2024 t/m 30-11-2024
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 1-6-2024
Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 16-05-2024 17:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Bernheze, een unieke gemeente

Klein genoeg voor overzicht, groot genoeg voor uitdaging: dát is Bernheze. We zijn een groene gemeente die bestaat uit 5 woonkernen. Ongeveer 200 medewerkers werken samen met bedrijven, instellingen en 32.000 inwoners. We omarmen moedige initiatieven vanuit de kern en de werkvloer, dit zorgt voor mooie kansen om te verzilveren. Hier heb je impact. Want hoe kleiner de schaal, hoe zichtbaarder het resultaat. We staan midden in de samenleving, net als ons gemeentehuis. Tijdens een lunchwandeling loop je zo het prachtige buitengebied of het centrum van Heesch in met volop winkelaanbod. Hybride werken doen we al jaren, op basis van vertrouwen in elkaar. Vertrouwen maakt dat we kunnen bouwen. Samen, met aandacht en moed.

Gemeente Bernheze zet zich in voor een gezonde en actieve gemeenschap. We geloven dat sport en beweging essentieel zijn voor het welzijn van onze inwoners. Daarom willen we onze sportinfrastructuur versterken en een breed scala aan sport- en beweegmogelijkheden bieden.

Herken je jezelf hierin?

Als beleidsmedewerker sport en sportaccommodaties ben jij de verbindende schakel tussen onze inwoners, sportverenigingen en de gemeentelijke organisatie. Je hebt een veelzijdige rol waarin je beleidsontwikkeling combineert met praktische uitvoering. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in boeiende projecten, zoals de herinrichting van een sportpark, het verzoek tot een kunstgrasveld, een burgerinitiatief voor een beweegplek voor de jeugd tot het verbinden van het lokaal Sportakkoord met het Gezond en Actief Leven Akkoord en ons Breed Maatschappelijk Beleid 2023-2028.

Naast deze verschillende projecten draag jij ook zorg voor:

  • Het schrijven van stukken voor de Planning & Control-cyclus op jouw terrein
  • Het beoordelen van projectsubsidies / subsidieaanvragen m.b.t. sport.
  • Het verzorgen van aanbestedingen, het inrichten en uitvoeren van contractbeheer t.a.v. sportaccommodaties en faciliteiten
  • Het adviseren bij (integrale) projecten in de openbare ruimte.


Wat verwachten we van jou?

-       Je hebt affiniteit met sport en bewegen.

- Je bent een sterke communicator en kunt goed samenwerken met verschillende partijen. Jij schakelt makkelijk met              collega’s van vastgoed en realisatie en beheer en bent vaak in gesprek met sport- en beweegaanbieders.

- Je bent flexibel en bereid om buiten reguliere kantoortijden te werken. De partijen waarmee jij werkt, zoals                            verenigingsbesturen, hebben vaak geen 9 tot 5 baan. Dat betekent dat ook jij soms je afspraken in de avond, het weekend of op je roostervrije dag hebt

Opleiding / Werk- en denkniveau

Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat minimaal een HBO studie heeft afgerond.

Kennis en relevantie in sport en beweging

Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)

De kandidaat kan een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

UEA (voorheen eigen verklaring)

De kandidaat kan een actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) overleggen.

Geoffreerd tarief is all-in.

Wij vragen om in deze offerte een all-in tarief te offreren. Dit betekent onder andere inclusief reiskosten woon-werkverkeer.
Weging prijsdeel: 30 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Relevante ervaring en juiste motivatie om opdracht uit te voeren.

Weging: 25 %

Aantoonbare ervaring met projectleiderschap op aanbesteding en realisatie van sportaccommodaties en/of faciliteiten in de laatste 7 jaar.

  • >5 jaar (10 %)
  • >3 jaar (5 %)
Weging: 10 %

Aantoonbare ervaring als beleidsmedewerker in gemeentelijke organisatie in de laatste 10 jaar.

  • >5 jaar (10 %)
  • >3 jaar (8 %)
  • >1 jaar (5 %)
Weging: 10 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Juiste klik met teamcoach en team en relevantie werkervaring

Weging: 25 %


Denk jij interessant?

Laat het ons weten en stuur een CV en korte motivatie. Heb je nog vragen bel gerust even met Maartje, teamcoach 0412-45 88 88 zij beantwoordt al je vragen. Worden wij blij van jouw CV en motivatie, dan mag je verwachten dat wij op 23 of 27 mei met jou in gesprek willen.