Communicatieprofessional

Logo van de gemeente oldambt met de naam in lichtblauwe letters met links een gestileerde blauwe cirkel.

Aanvraagnummer: 1461
Organisatie: Gemeente Oldambt
Locatie: Gemeente Oldambt
Uren per week: 16 per week
Tarief: €95 per uur
Regio: Groningen
Startdatum: 1-6-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 27-05-2024 17:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Om ons werk voor de Oldambtsters nog beter te kunnen doen, werken we in het programma Nijambt aan verbetering van onze gemeentelijke organisatie en van onze werkwijze. Dit vraagt ook om inzet vanuit het team Communicatie. Naast de vaste communicatieadviseur die betrokken is bij deze organisatieontwikkeling, zoeken we een ervaren communicatieprofessional die dit omzet in allerlei communicatiemiddelen en -acties en daarnaast ook meedenkt en spart met de vaste communicatieadviseur op het vlak van aanpak en strategie.


Kandidaatomschrijving

Ervaring bij een lokale overheid zoals een gemeente is een vereiste. Ook zoeken we iemand die bekend is met verandercommunicatie en de complexe dynamiek die daarbij komt kijken. Daarin weet je je goed staande te houden en het belang van communicatie uit te leggen.

Communicatie die goed aansluit op de medewerkers van de gemeente én die bijdraagt aan de doelen van Nijambt is belangrijk. Daarbij ben je proactief. Je denkt mee over wat communicatief goed kan werken, je bent daarin creatief en kunt dit ook zelfstandig oppakken en uitvoeren. Je zorgt voor goede afstemming met het (kleine) programmateam. Ook schrijf je met gemak duidelijke teksten voor diverse doelgroepen, je verplaatst je makkelijk in meerdere stakeholders, je begeleidt externe vormgevers en je houdt overzicht op de communicatie(-acties).

Eisen

Ervaring bij een lokale overheid zoals een gemeente

Dit blijkt uit het CV.

Je hebt een opleiding of cursus gevolgd over omgevingsbewust werken

Dit blijkt uit het CV.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 10 %


Je hebt een opleiding communicatie afgerond op minimaal hbo-niveau

Dit blijkt uit het CV.
Weging: 20 %


Je hebt naast meerjarige ervaring op niveau van medewerker ook al ervaring als adviseur

Dit blijkt uit het CV.
Weging: 20 %


Je geeft een heldere en goede motivatie voor het inschrijven op deze opdracht

Weging: 25 %


Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Bij deze opdracht wordt na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Weging: 25 %

Interviewplanning

Bij deze opdracht wordt na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Op basis van werkervaring, kennis en persoonlijkheid wordt getoetst welke kandidaat het beste aansluit op de huidige teamsamenstelling.