Concernadviseur P&O

Logo van gemeente heerenveen met gestileerde rode en grijze verticale lijnen tussen de tekst "gemeente" en "heerenveen.

Aanvraagnummer: 1472
Organisatie: Gemeente Heerenveen
Locatie: gemeente Heerenveen
Uren per week: 24-32
Tarief: Geen maximum
Regio: Friesland
Startdatum: 24-06-2024
Optie tot verlenging: Ja
Sluitingsdatum: 26-05-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Wegens ziektevervanging zoeken wij een Concernadviseur P&O die aan het roer staat van het HR-beleid, waarbij je strategieën en initiatieven ontwikkelt die onze organisatie naar nieuwe hoogtes tilt. Je werkt nauw samen met leidinggevenden en medewerkers om een omgeving te creëren waarin iedereen kan groeien en excelleren. Heb je een scherp oog voor menselijk potentieel en de vaardigheden om dit te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie? Dan is dit de tijdelijke rol waar je al die tijd naar hebt gezocht!


Verantwoordelijkheden

Als concernadviseur P&O lever je op inhoudelijk vlak een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en formulering van het personeels-en organisatiebeleid. Je signaleert en vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar beleid op deelgebieden. Je bent hierin ook opdrachtgever voor P&O-projecten die door de P&O-adviseurs worden opgepakt. Daarnaast adviseer en ondersteun je de directie met betrekking tot de uitvoering van het P&O-beleid en uiteenlopende personele aangelegenheden. Binnen het team P&O ben je de verbindende factor naar de rest van de organisatie op inhoudelijk vlak. Je fungeert als vraagbaak voor collega's en je denkt mee over manieren om de werkprocessen binnen het team te optimaliseren.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 24 juni tot en met het einde van de ziektevervanging voor 24-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Afgeronde hbo en/of wo opleiding op het gebied van P&O

minimaal 5 jaar beleidsmatige werkervaring binnen het vakgebied P&O

minimaal 5 jaar werkervaring in de volle breedte van het P&O vak

minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring


Prijs (eisen)

Minimaal: € 85,00
Maximaal: € 125,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

40 %

Ervaring met projectmatig werken

60 %

Advisering op directieniveau


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Als Inschrijver in de top 3 is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.