Coördinerend taxateur woningen

Logo van purmerend met een gestileerde groene en blauwe stierenkop naast de merknaam in vet, schreefloos lettertype.

Aanvraagnummer: 694
Organisatie: Gemeente Purmerend
Locatie: Purmerend
Uren per week: 36 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Noord-Holland
Startdatum: 10-06-2024
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 18-04-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie

Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Opdracht
Vanwege zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een coördinerend (senior) taxateur woningen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle taxateurs. Daarnaast heb je zelf ook nog een kleine portefeuille woningen. Je coördineert de werkzaamheden en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de onderzoeken van de Waarderingskamer. Je bewaakt daarnaast de voortgang van de WOZ-tijdlijn, zodat de beschikkingen op tijd verstuurd kunnen worden.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 18 april 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Competenties

  • Analytisch;
  • Nauwkeurig;
  • Klantgericht;
  • Teamspeler;
  • Enthousiast

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als taxateur bij een overheidsorganisatie (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als leidingevende of coördinator met het (inhoudelijk) aansturen van medewerkers (30 punten);
6. Aantoonbare Kennis van en/ of werkervaring met Gouw 7 inclusief modelinrichting (20 punten);
7. Kandidaat is bereid flexibel de werkuren verspreid over meerdere dagen in de week uit te voeren vanuit het stadhuis te Purmerend (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in de hoeverre je/de door jou aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet. Wij zien graag dat je/de door jou aangeboden kandidaat zich alvast kort voorstelt. Dit kan d.m.v. een korte introductie tekst op het cv, deze motivatie dient geschreven te zijn door de kandidaat zelf. Hierin lezen wij graag terug wat je binding is met Purmerend.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10A. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma - di – woe- do-vrij (in afstemming), op kantoor in Purmerend.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 24 april 2024 tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 22 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).