Dealmaker

Logo van gemeente westland met een gestileerde witte figuur die een ploeg trekt op een zwarte achtergrond, naast de naam in blauwe en groene blokken.

Aanvraagnummer: 597
Organisatie: Gemeente Westland
Locatie: Naaldwijk
Uren per week: 16 per week
Tarief: €148,65 per uur
Duur van de opdracht: 12 maanden
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 1 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 04-04-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Opdracht
Vanwege de inhoud van het project kan hier nog weinig over worden gezegd in dit stadium. Je loopt als senior professional dan ook niet weg voor deze stevige uitdaging. Want dat is het! Wat we wel kwijt willen is dat jij gaat schrijven aan een bidbook met een groot belang. Je werkt aan een deal met een overheidspartner, idealiter tot we die kunnen sluiten. Bovendien bouw jij aan een coalitie met draagvlak voor de deal. Je bent dan ook een coalitiebouwer en je smeedt allianties. Je bent sterk op de relatie, hebt een politiek relevant netwerk en bouwt dit makkelijk en snel uit. Resultaatgerichtheid en targetminded ga je aan de slag waarbij je goed kan concentreren op één product. Je reageert snel op ontwikkelingen en kansen, kijkt daarbij niet op de klok en je bent flexibel.

Competenties
-      Je bent resultaatgericht, beschikt over overtuigingskracht en bent initiatiefrijk;
-      Het schrijven van stukken gaat je prima af; je kan bijna net zo goed schrijven als praten;
-      Politieke-bestuurlijke sensitiviteit stroomt door je aderen;
-      Ook ben je flexibel en kun je goed onder druk met veel partijen tegelijk samenwerken;
-      Je bent communicatief vaardig en kunt je goed inleven.

Gunningscriteria (weging)
4. Een afgeronde WO master opleiding op het gebied bestuurskunde, politicologie of sociologie (15 punten);
5. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar in een voorman/vrouw positie bij politieke partijen op landelijk niveau (overheid) (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van bidbooks voor ministeries of lokale overheid bij minimaal 2 projecten, benoem de referentieprojecten in het cv (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met public affairs als lobbyist (20 punten);
8. Aantoonbare kennis en/ of werkervaring van glastuinbouw, geef doormiddel van een voorbeeld aan hoe dit is opgedaan (10 punten).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal €148,65 (Schaal 16) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw.
2. Minimaal een afgeronde WO bachelor opleiding;
3. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van bidbooks;

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 16.

Benodigd aantal professionals
1

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Maandag tot vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 9 april, woensdag 10 april of vrijdag 12 april 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 8 april 2024. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.
  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 4 april 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.