Gedragswetenschapper

Logo van Gemeente Westerkwartier met kleurrijke geometrische vormen en de naam in grijze tekst.

Aanvraagnummer: 1803
Organisatie: Gemeente Westerkwartier
Locatie: Gemeente Westerkwartier
Uren per week: 18 per week
Tarief: €110 per uur
Regio: Groningen
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 13-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij (complexe) casuïstiek van jeugdigen. Je werkt in het team Mens en Gezin, onderdeel van het Sociaal Domein. In deze opdracht word je vanuit de gemeente Westerkwartier ingezet in de proeftuin Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming. Hierbij verbind je je nauw met de collega gedragswetenschapper en de consulentenbegeleiders Jeugd en Wmo van team Mens en Gezin, om hen goed aangehaakt te houden op de proeftuin.

Het toekomstscenario moet leiden tot een eenvoudige stelsel en samenhangende hulp voor huishoudens en gezinnen. Binnen de proeftuin gaan we samen ontdekken wat daarin wel en niet werkt. Westerkwartier richt zich de proeftuin op 18-/18+ casuïstiek: de overgang van 18- naar 18+ maar ook gezinnen waarin zowel minder- als meerderjarigen met een veiligheidsvraagstuk zijn. De andere twee gemeenten in de regio die deelnemen in de proeftuin zijn Westerwolde en Groningen, die ieder een eigen gedragswetenschapper hiervoor inzetten. Binnen de proeftuin hebben jullie met elkaar intensief contact.

Kandidaatomschrijving

Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. Je bent omgevingsbewust, enthousiast, verantwoordelijk en wendbaar.

Eisen

Academisch diploma (ontwikkelings-)psychologie of (ortho-)pedagogiek
SKJ geregistreerd
Minimaal 1 dag per week aanwezig in Westerkwartier

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 25 %


Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Motivatie

Weging: 25 %


Goed samenwerken en verbindende eigenschappen
Weging: 15 %


Kennis van de jeugdhulp regio Groningen
Weging: 10 %


Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Communicatie vaardigheden en klik met het team

Weging: 25 %

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 20 juni.