HR-adviseur

Logo van de gemeente oldambt met de naam in lichtblauwe letters met links een gestileerde blauwe cirkel.

Aanvraagnummer: 1147
Organisatie: Gemeente Oldambt
Locatie: Winschoten
Uren per week: 24 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 22-7-2024 t/m 31-12-2024
Regio: Groningen
Startdatum: 22-7-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 14-05-2024 12:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Voor de periode van 22 juli 2024 t/m 31 december 2024 zijn op zoek naar een ervaren HR-adviseur voor 24 uur per week. Jij weet welke ontwikkelingen er zijn in ons vakgebied en hoe zich dit vertaald naar de praktijk. Je bent een waardige sparringpartner voor je directe collega’s en het MT/DT. Je adviseert op personele vraagstukken, ontwikkelt beleid en draagt bij aan de doorontwikkeling van onze HR-dienstverlening. In je adviseursrol schakel je gemakkelijk tussen operationele en tactische onderwerpen. Het ene moment adviseer je leidinggevenden over functioneren, bezetting of de doorontwikkeling van het team en het volgende moment ben je sparringpartner voor je directe collega's binnen team HR. In je rol weet je een goede afweging te maken tussen jouw eigen adviseurstaken en taken die onder de verantwoordelijkheid van de leidinggevende vallen. Door jouw coachende aanpak versterk jij leidinggevenden in hun leiderschap op het gebied van alle HR gerelateerde thema's.

Een stevige en energieke P&O adviseur met een hands-on mentaliteit. Een sparringpartner die ook de ervaring heeft om te kunnen spiegelen en feedback te geven. Je bent een gelijkwaardig gesprekspartner en waar nodig geef je tegengas of ongevraagd advies. Meedenken doe je vanuit de bedoeling en waar nodig hou je rekening met de noodzakelijke kaders. Jij weet wat jouw talenten zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten.

In deze rol vinden we daarnaast het volgende belangrijk:

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau en minimaal drie jaar werkervaring in een zelfstandige adviesfunctie op het gebied van HRM;
  • Je bent klantgericht en past jouw communicatiestijl aan op je gesprekspartner om effectief samen te werken;
  • Je bent creatief, vult je rol zelfstandig in en maakt daarin de juiste afwegingen. Je deinst niet terug voor uitdagingen en bent niet onbekend met weerstand;
  • Je bent analytisch en proactief.

Je hebt gemeentelijke werkervaring opgedaan bij de gemeente Oldambt in de rol van HR-adviseur.

Dit blijkt uit het CV.
Weging prijsdeel: 20 %

Je hebt een opleiding in de richting van HRM afgerond op minimaal HBO niveau.

Dit blijkt uit het CV.
Weging: 20 %

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een zelfstandige HR adviesfunctie.

Dit blijkt uit het Cv.
Weging: 20 %

Je hebt ervaring in organisatieveranderingsvraagstukken.

Dit blijkt uit het CV.
Weging: 20 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Op basis van werkervaring, kennis en persoonlijkheid wordt getoetst welke kandidaat het beste aansluit binnen de huidige teamsamenstelling.
Weging: 20 %