Locatiemanager opvang vluchtelingen

Logo van de Gemeente Rheden, voorzien van blauwe tekst met de naam en een schildembleem in blauw en geel met bladmotief.

Aanvraagnummer: 1686
Organisatie: Gemeente Rheden
Locatie: Gemeente Rheden
Uren per week: 32
Tarief: €75 - €95 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 2 x maximaal 12 maanden
Sluitingsdatum: 30-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Zet jij je graag in om alles tot in de puntjes te regelen voor een kwetsbare groep inwoners in onze gemeente? Kom dan bij ons werken als locatiemanager op de opvanglocaties voor vluchtelingen!

Samen met een collega locatiemanager ben je 24/7 verantwoordelijk voor de operationele aansturing van alle opvanglocaties voor vluchtelingen in de gemeente Rheden.

Ben jij een organisatietalent, kan jij goed het overzicht bewaren en ben je flexibel in jouw beschikbaarheid? Ben je communicatief zeer sterk en kan jij je goed in een ander inleven? Wil jij sociaal maatschappelijk je steentje bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Verantwoordelijkheden

Als locatiemanager stuur je het team van medewerkers en beveiligers (totaal ongeveer 25 medewerkers) aan op de verschillende opvanglocaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor externe partijen en vrijwilligers. Dat doe je met als doel om een veilige omgeving en prettige sfeer te creëren op de opvanglocaties voor zowel vluchtelingen als medewerkers. Ook bewaak je de relatie met de buurt.

Wat ga je doen? Samen en in nauw overleg met een collega locatiemanager:

 • Ben je 24/7 verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de gemeentelijke opvanglocaties;
 • stuur je medewerkers op locaties aan incl het houden van wekelijkse teamoverleggen, maken van roosters en bewaken van de digitale structuur.
 • Fungeer je als aanspreekpunt voor bewoners bij klachten, beantwoorden van complexe vragen en op weg helpen bij complexe zaken;
 • Stem je af met partijen zoals beveiliging, schoonmaak, beheer, partners in veiligheid, zorg, sociaal domein en vluchtelingenwerk;
 • Verricht je administratieve werkzaamheden;
 • Adviseer je de teammanager over bijvoorbeeld: financiën, knelpunten, nieuw beleid en veiligheidsaspecten.
 • Handhaaf je indien nodig de huisregels op de locaties.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 1 april 2025 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x maximaal 12 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt voldoende dat het profiel van de kandidaat aansluit bij de opdracht en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

Je hebt aantoonbaar recente ervaring met werken bij een (semi-)overheidsinstantie in een politiek/bestuurlijke omgeving. Licht toe waaruit dit blijkt.

Je beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau, aan te tonen middels opleiding of werkervaring. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

Je hebt recent, in de periode april 2023 tot heden, aantoonbaar ervaring opgedaan binnen het thema vluchtelingenopvang. Je bent aantoonbaar op de hoogte van de taakstellingen rondom de opvang van vluchtelingen en de daarbij horende wetgeving en regelingen.Benoem en beschrijf concreet in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf het soort project, de looptijd van het project en de gemiddelde tijdsbesteding per week van het project.

Je moet in het bezit zijn van een geldige VOG. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan moet je een kopie van de VOG overleggen.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

30 %

Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken in de vluchtelingenopvang. Geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

10 %

Je hebt aantoonbaar relevante ervaring in het werken met of bij (een) gemeente(n). Geef concreet aan in welke functie en hoe de samenwerking eruit zag. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

10 %

Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken in een soms hectische en stressvolle werkomgeving. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

15 %

Je hebt aantoonbaar ervaring in het aansturen van teams van tenminste 25 personen. Geef concreet aan in welke functie en hoe jouw leiderschap eruit zag. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

35 %

Je hebt een duidelijke en uitgesproken motivatie bij de opdracht en de uitvoering daarvan. Je maakt helder wat jou aantrekt in de opdracht, hoe je invulling aan de opdracht gaat geven en waarom jij naar eigen mening een geschikte kandidaat bent. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor gemeente Rheden (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 75,00
Maximaal: € 95,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

 • Ervaring in het aansturen van teams
 • Bij voorkeur ervaring in de opvang van vluchtelingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, taalvaardigheid in Russisch/Oekraïens is een pre.
 • Communicatief vaardig
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Empathisch vermogen
 • Het vermogen om situaties snel te kunnen overzien.
 • Gestructureerde manier van werken
 • BHV Ploegleider (als niet in bezit, dan bereidheid om te halen).
 • Flexibiliteit in je werkuren en bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 en 2 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan twee Externen in de rangorde de plaatsen 1 en 2 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan twee Externen in de rangorde de plaatsen 1 ten 2 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

De interviews zullen plaatsvinden op 4 juni 2024 tussen 9:00 en 12:00 uur.