M365 specialist IT-beheer

Logo van ICT Rijk van Nijmegen met gestileerde letters "RIN" in blauwe tinten op een witte achtergrond met daaronder de bedrijfsnaam.

Aanvraagnummer: 1980
Organisatie: IRVN
Locatie: IRVN
Uren per week: 36
Tarief: €75 - €100 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 mnd
Sluitingsdatum: 12-06-2024 08:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

ICT Rijk van Nijmegen is een regionaal samenwerkingsverband voor het beheer, ontwikkeling en exploitatie van een gestandaardiseerde, geconsolideerde en gecentraliseerde ICT-infrastructuur van gemeenten binnen Rijk van Nijmegen. ICT-Rijk van Nijmegen (#iRvN, #ICT024) gaat 7 deelnemende gemeenten op het brede ICT-gebied ondersteunen bij het (digitale) transitieproces dat de gemeentelijke overheid de komende jaren moet gaan doormaken.

Het beheerdomein van iRvN is primair gericht op centrale en decentrale ICT-hardware (incl. netwerk en telefonie), applicaties, basis- en kernregistratie. iRvN is een gedegen platform om de verdere samenwerking tussen gemeenten, ketenpartners en andere overheden te stimuleren en te faciliteren.

De opdracht van iRvN voor haar klanten bestaat uit het optimaliseren en beheren van Microsoft 365 (M365) diensten om een gestroomlijnde, efficiënte en veilige digitale werkomgeving te garanderen. Dit omvat het ontwikkelen van een M365-blauwdruk voor tenants, het implementeren van functionele en technische bouwblokken, en het aanbieden van gestandaardiseerde en tegelijkertijd flexibele IT-diensten die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Binnen deze opdracht zijn wij op zoek naar een ervaren Microsoft 365 Specialist/Consultant die ons Multi Disciplinair Team komt versterken met expertise in IT-beheer en dienstverlening gericht op M365. In deze rol zult je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van onze bestaande dienstverlening en het vormgeven van een gestandaardiseerde en tegelijk flexibele serviceaanpak. Je zult meewerken aan het ontwikkelen van een M365-blauwdruk die het beheer van M365-tenants vereenvoudigt, en helpt mee om functionele en technische bouwblokken op te zetten en te integreren in de diensten die we aan onze klanten leveren.

Een kandidaat uit het netwerk is in het vizier.


Verantwoordelijkheden

  • Implementeren en beheren van M365-oplossingen binnen een agile way of working.
  • Overdragen van ontwikkelingen en beheer naar operationele lijnen, zodat dienstverlening soepel verloopt.
  • Begeleiden en aansturen van het MDT op gebied van een efficiënte samenwerking met de interne organisatie.
  • Vertalen van M365 bouwblokken (functionaliteiten) naar beheerwerkzaamheden en verantwoordelijkheden.
  • Binnen het beheer en ondersteuningsteam het werken met en toepassen van de combinatie van ITSM-tooling (Topdesk) en samenwerkingstools (Azure DevOps) begeleiden.
  • Monitoren en optimaliseren van M365-omgevingen om een hoogwaardige gebruikerservaring te garanderen.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-07-2024, of zoveel eerder als mogelijk is, tot en met 31-12-2024 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)

Aantoonbaar minimaal hbo werk- en denkniveau;

Aantoonbaar minimaal 5 jaar recente ervaring in de rol van M365 Specialist/Consultant bij een gemeente of aan gemeenten gelieerde werkorganisatie;

Aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met het beheer van de Modern Desktop en het werken met M365, Azure AD, Endpoint management, monitoring en beveiliging;

Je bezit de volgende certificaten: ITIL, Agile Scrum, MSCA;

Je beschikt over een VOG profiel 11, 12 en 13 bij aanvang van de opdracht.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 20 %
Gewicht van kwaliteit : 80 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

50 %

Je bent gecertificeerd als Microsoft 365: Modern Desktop Administrator;

50 %

Je hebt aantoonbare goede kennis van Windows 11 en kennis van werkplekvirtualisatie. Je kunt dat illustreren met twee voorbeelden uit je eigen werkpraktijk. Elk overtuigend voorbeeld scoort 25%.


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 75,00
Maximaal: € 100,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

  • je bent in staat om zelfstandig en pro-actief activiteiten uit te voeren;
  • je communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld, je communiceert makkelijk en correct op alle niveaus (collega’s, gebruikers, opdrachtgevers);
  • je bent stressbestendig, je komt afspraken na en signaleert tijdig;
  • je bent kwaliteitsgericht.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden op korte termijn. Gelieve hier rekening mee te houden.