Medewerker telefonie (oproepcontract)

Logo van gemeente waadhoeke met aan de linkerkant een abstracte blauwgroen stippenformatie en aan de rechterkant de naam in blauwgroen tekst.

Aanvraagnummer: 2007
Organisatie: Gemeente Waadhoeke
Locatie: gemeente Waadhoeke
Uren per week: Wisselende uren (oproepcontract)
Tarief: Geen maximum
Regio: Friesland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: -
Sluitingsdatum: 14-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Functie-inhoud

In de functie van medewerker telefonie ben je het aanspreekpunt voor inwoners, bedrijven en instellingen die (aan)vragen hebben aan de gemeente Waadhoeke.

Je beantwoord je 1 e lijns alle vragen van inwoners telefonisch en via social media. Je verricht diverse administratie werkzaamheden en registreert klantvragen.

Het team

Het klinkt misschien als een hectische baan, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt in een hecht team met fijne collega’s. De sfeer is informeel en met elkaar maken we onze gemeente nóg mooier voor onze inwoners. Daar wil je toch bij horen?

De functie valt onder de afdeling Publiekscentrum. Deze afdeling werkt met een duidelijke focus op de klant en vanuit een breed dienstverleningspakket. Dit maakt het werken binnen deze functie en deze afdeling divers en nooit saai.

Oproepbasis

Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die ons team op oproepbasis wil versterken.
Als oproepkracht werk je wanneer wij je nodig hebben, en krijg je de kans om ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving. Ideaal voor studenten, parttimers of iedereen die flexibel wil werken.

Wat bieden wij?

  • Een oproepcontract met flexibele werktijden.
  • Een marktconform salaris volgens de cao.
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen in een professioneel team.
  • Een prettige werkomgeving met leuke collega’s.

Verantwoordelijkheden

- Ondersteunen bij het beantwoorden van 1e lijns vragen van inwoners.

- Uitvoeren van diverse taken zoals bij de opdrachtomschrijving beschreven.

- Inzetten op drukke momenten en tijdens piekuren.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025 op oproepbasis. Onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Je bent flexibel en bereid om op oproepbasis te werken.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt een proactieve en klantgerichte houding.


Prijs (eisen)

Minimaal: € 15,00
Maximaal: € 20,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

20 %

Je beschikt over een MBO (niveau 3) opleiding.

20 %

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.

15 %

Je bent flexibel en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden.

15 %

Je bent oplossingsgericht en accuraat.

15 %

Je onderschrijft de kernwaarden van de gemeente Waadhoeke, past deze toe in je werkzaamheden en draagt deze proactief uit.

15 %

Je hebt affiniteit met de Friese taal en hebt een positieve houding tegenover meertaligheid.


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op het (sub)gunningscriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De score uit de schriftelijke beoordeling maakt in principe geen onderdeel uit van de score die leidt tot het voornemen tot gunning. Iedere bij de interviewfase betrokken Leverancier begint in principe weer bij nul en heeft in de interviewfase gelijke kansen. Uitzondering hierop is in het geval meerdere Externen in de interviewfase gelijk scoren, dan zal de totaalscore op prijs en kwaliteit uit de schriftelijke beoordeling doorslaggevend zijn voor de Gunningsbeslissing. Indien de totaalscore ook gelijk is, zal de score op kwaliteit doorslaggevend zijn voor de Gunningsbeslissing. Indien ook deze score op kwaliteit gelijk is, zal de score op prijs doorslaggevend zijn. Indien ook deze score gelijk is, zal de Gunningsbeslissing plaatsvinden door loting in het bijzijn van een notaris.

In de voorgaande alinea wordt de term “in principe” gebruikt, aangezien Gemeente Waadhoeke zich uitdrukkelijk het recht voorbehoudt om een Externe tijdens het interview vragen te stellen over het voldoen aan de eisen en over de antwoorden die Inschrijver/Externe heeft gegeven op de verschillende kwalitatieve (sub)gunningscriteria.

Indien Gemeente Waadhoeke van mening is dat de Externe op basis van de antwoorden op voorgenoemde vragen een vertekend beeld heeft gegeven van zijn ervaring/kwaliteiten en aldus feitelijk niet aan de eisen voldoet dan wel een zodanige lagere score op de kwalitatieve (sub)gunningcriteria had dienen te krijgen, dat hij op basis van hetgeen in de Offerteaanvraag daaromtrent is vermeld, niet had mogen worden uitgenodigd voor de interviewfase, zal Gemeente Waadhoeke de Externe uitsluiten van gunning van de Opdracht.

In dat geval heeft Gemeente Waadhoeke het recht maar niet de verplichting om een andere Externe uit te nodigen voor een interview, die na wijziging van de rangorde daarvoor in aanmerking zou komen.

Deze personen beoordelen elke Externe op gelijke wijze op basis van de hierboven genoemde persoonlijke competenties. De beoordeling van het interview leidt tot de rangorde die bepaalt welke Leverancier het voornemen tot gunning ontvangt. Deze Leverancier heeft uiteindelijk de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en komt daarmee in aanmerking voor voorlopige gunning van de Opdracht. Indien in de Opdracht een inhuurbehoefte van meer dan 1 persoon wordt gevraagd worden de best scorende Externen uit de interviewfase geselecteerd.