Operationeel projectbegeleider energietransitie

Logo van meierijstad, met een gestileerde kleine "m" in blauw en groen boven de naam "meierijstad" in groene kleine letters.

Aanvraagnummer: 970
Organisatie: Gemeente Meierijstad
Locatie: Veghel
Uren per week: 24 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 20-5-2024 t/m 19-8-2024
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 20-5-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 06-05-2024 07:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Als (operationeel) projectbegeleider lever je een bijdrage aan de energietransitie van één van de meest vooraanstaande bedrijventerreinen van Veghel. Jij ondersteunt de duurzaamheidsambities en energietransitie van de gemeente Meierijstad. Je werkt nauw samen met het werkatelier Duurzame Projecten van de gemeente Meierijstad, de aangesloten partners en een platform van collectieve bedrijven.
Weging prijsdeel: 30 %

Aanvullende kennis

Kandidaat heeft bij voorkeur aanvullende kennis op het gebied van duurzaamheid/techniek/energiehuishouding en aanverwant. De ontwikkelingen omtrent duurzaamheid, wat speelt er?
Weging: 25 %

Aanvullende ervaring

Kandidaat heeft bij voorkeur aanvullende ervaring op het gebied van projectmanagement, analytisch denkvermogen, communicatief vaardig, proactief. Overzicht houden en goed kunnen plannen. Denk aan het maken van rapportages, goede projectregistratie. Dit is van groot belang en moet accuraat en nauwkeurig worden verwerkt.
Weging: 20 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria.

Weging: 25 %
De gesprekken worden gevoerd op maandag 13 mei tussen 14.30 en 17.30 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden.