Projectleider Civiel

Logo van wijdemeren, met gestileerde blauwe tekst met daaronder groene en aqua abstracte watervormen.

Aanvraagnummer: 2540
Organisatie: Gemeente Wijdemeren
Locatie: Wijdemeren
Uren per week: 36 per week
Tarief: €105 per uur
Regio: Noord-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 4 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 10-07-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 25.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat we relatief klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt een verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer én voer je vaak ook uit. Het verder ontwikkelen van onze organisatie staat de komende jaren bij ons centraal. Ons doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij ons is: afwisselend!


Opdracht

De afdeling integraal beheer openbare ruimte is verantwoordelijk voor de totale buitenruimte in de gemeente de Wijdemeren. De afdeling voert diverse soorten werkzaamheden uit. Zoals het verzorgen van het dagelijks onderhoud en beheer van de buitenruimte. Groot onderhoud werkzaamheden en uiteraard reconstructie en renovatie. Van onder andere Rioleringen, Wegen, Civiele Kunstwerken, groen projecten en verkeersmaatregelen. Voor de werkvoorbereiding, projectleiding, aanbestedingen en communicatie met inwoners, bestuur en belanghebbenden zoeken wij een ervaren projectleider/manager. In de gemeente worden de komende jaren plannen opgesteld per kern om de verkeerssituatie aan te passen aan de huidige tijd. Hieruit volgen kleine en grotere aanpassingen van de bestaande buitenruimte en verkeerssituatie.

De werkzaamheden beslaan in hoofdlijn de volgende activiteiten

  • Projectleiding verzorgen van reconstructies en groot onderhoud wegen en verkeerskundige aanpassingen/maatregelen van Definitie fase tot en met terug levering van het uitgevoerde project aan de beheerorganisatie;
  • Aansturen ingenieursbureaus en aannemers, in ontwerp en realisatie fase;
  • Communicatie met bestuur, belanghebbende en omgeving w.o. het verzorgen van participatie;
  • Ervaring met werkvoorbereiding;
  • Ervaring met bestuurlijke afstemming;


Vereisten / knock-outcriteria

1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Uurtarief maximaal € 105,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Projectleider Civiel bij een kleine tot middelgrote (15.000 tot 35.000 inwoners) gemeentelijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv.);
4. Aantoonbaar in het bezit van een VCA-VOL Certificaat.


Gunningscriteria (weging)

5. Aantoonbare werkervaring met de regie rol waarin werkzaamheden bij een extern bureau worden uitgezet (15 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met civieltechnische trajecten vanaf initiatief fase tot realisatie fase (dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen) (30 punten);
7. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van civieltechnisch (15 punten);
8. Aantoonbare kennis op het gebied van reconstructie, asfalt en integrale projecten (15 punten);
9. Aantoonbare kennis op het gebied van participatietrajecten (15 punten);
10. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

De gemeente Wijdemeren hanteert hybride werken als formele werkvorm. Richtlijn hierbij is een verdeling van 50/50 betreffende thuiswerken en op kantoor werken. Voor inhuur personeel wordt er verwacht aanwezig te zijn op kantoor. Thuiswerken alleen in overleg.


Planning

De gesprekken bij de gemeente Wijdemeren zijn gepland op maandag 15 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk vrijdag 12 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.