Projectleider middelbare school

Logo met het woord "nieuwegein" naast een abstract wervelontwerp in paars en grijs.

Aanvraagnummer: 1025
Organisatie: Gemeente Nieuwegein
Locatie: Nieuwegein
Uren per week: 12 per week
Tarief: €125 per uur
Duur van de opdracht: 18 maanden
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 5 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 13-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Opdracht
Jij bent de trekker van het project voor het realiseren van de (ver)nieuwbouw van een Middelbare School in Nieuwegein. Dit betekent dat je het project verder vormgeeft vanaf de initiatieffase. Het bouwheerschap ligt bij het schoolbestuur.

De gemeenteraad heeft een positief besluit genomen op de realisatie van het schoolgebouw en een voorbereidingskrediet is ter beschikking gesteld voor het maken van een ontwerp. Na deze fase zal een raadsvoorstel opgesteld moeten worden om goedkeuring te krijgen voor de uitvoering van het plan.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring in het overleggen met stakeholders (scholen, omwonenden, sportverenigingen, etc.) (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met aanbestedingen, contracten én onderhandelingen in de afgelopen 5 jaar (benoem dit duidelijk in het cv) (10 punten);
6. Aantoonbare werkervaring op het gebied van huisvesting bij een gemeente in de afgelopen 10 jaar (15 punten);
7. Uiterlijk beschikbaar per 20 mei 2024 voor minimaal 12 uur per week (5 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als projectleider op het gebied van huisvesting (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten);
a. Tot 5 jaar aantoonbare werkervaring (0 punten);
b. 5 tot 8 jaar aantoonbare werkervaring (15 punten);
c. Meer dan 8 jaar aantoonbare werkervaring (30 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met het realiseren van middelbare scholen in de afgelopen 8 jaar (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
a. Geen aantoonbare werkervaring (0 punten);
b. Tot 3 jaar aantoonbare werkervaring (10 punten);
c. 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring (15 punten);
d. Meer dan 5 jaar aantoonbare werkervaring (20 punten).
10. Een maximum uurtarief van €125,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk verkeer werk-werkverkeer én parkeerkosten; (5 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Bouwkunde, Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider op het gebied van maatschappelijk vastgoed (benoem dit duidelijk in het cv);
3. Minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Benodigd aantal professionals
1. (12 uren per week met mogelijk optioneel 16 uur per week indien nodig).

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 16 mei 2024 tussen 10.00 uur en 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 15 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De aanbestedende dienst vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • Akkoord met een SROI regeling in de overeenkomst m.b.t. Social Return.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
    • Indien u beschikt over een G-rekening, zal 25% op deze rekening worden gestort. Indien u geen SNA certificaat kunt overleggen zal er 55% op de G-rekening worden gestort.
    • Indien u niet beschikt over een G-rekening, moet er per kwartaal een verklaring van betalingsgedrag van de Belastingdienst worden overlegt.