Projectmanager

Logo van gemeente zeist met een abstract ontwerp met blauwgroen strepen die een gestileerde 'z' vormen boven de tekst 'gemeente zeist.

Aanvraagnummer: 2008
Organisatie: Gemeente Zeist
Locatie: Zeist
Uren per week: 36 per week
Tarief: €90 per uur
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 17-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie


De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.


Opdracht


Verschillende projecten (bege-)leid jij van de opstartfase tot en met de afronding van het project, of je stapt op een lopende trein als het project al onderweg is. Als een drone overzie je wat er binnen én buiten de organisatie speelt en kijk je verder dan je eigen projecten.

Nog voordat het project van start gaat is jouw toegevoegde waarde al duidelijk: je hebt er een neus voor om degenen die van waarde zijn voor het eindresultaat enthousiast te maken voor je plannen. Jij zorgt ervoor dat je de informatie ophaalt die je nodig hebt en schept orde in de chaos van verbanden en vakgebieden die een bijdrage moeten leveren aan je project. Een strakke projectbrief is je eerste mijlpaal. Je regisseert de uitvoering, stuurt bij waar nodig en houdt er de moed in waar anderen twijfelen. Bij de oplevering van je project is glashelder wie de verantwoordelijkheid van je overneemt en hoe het verder moet. Het moet gek lopen wil jij geen goed resultaat leveren, want je bent creatief en hebt lef als het gaat om oplossingen. Maar waar het gaat om tijd en budget kleur je binnen de lijntjes en je zorg je voor een juiste afstemming met je opdrachtgevers. De projecten binnen onze gemeente zijn uiteenlopend qua thema's en grootte. Dat maakt deze functie ook zo veelzijdig.

Projecten die op dit moment jouw expertise nodig hebben zijn vooral gericht op het krijgen van een evenementenbeleid, uiteindelijk goedgekeurd door de gemeenteraad en zorgen voor een goede uitvoering van de jaarwisseling (meer dan een evenement), waarbij de inzet met name is gericht op gedragsbeïnvloeding d.m.v. een uitgebreide marketingcampagne, aandacht voor kwetsbare groepen en meer inzet en activiteiten op buurtniveau.

Je hebt affiniteit met de thema’s die spelen binnen een gemeente. Want projecten tot een goed eind brengen is je vak, voor de inhoud weet je de experts te vinden. En afwisseling houdt je scherp.


Vereisten / knock-outcriteria

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectmanager binnen een gemeente.


Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)

3. Een maximum uurtarief van € 90,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk en Fee Flextender (10 punten);
4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager binnen een gemeente (30 punten);
5. Aantoonbaar afgeronde cursussen of opleidingen op het vlak van projectmanagement (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het begeleiden en aansturen van collega’s binnen een project team (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het opstellen en delen van een projectbrief (benoem hier van minimaal 1 voorbeeld in het cv) (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk: ja


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 20 of maandag 24 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 19 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.