Senior HR Adviseur

Logo van provincie utrecht met links een gedetailleerd wapen en rechts de naam "provincie utrecht" naast twee rode vierkantjes.

Aanvraagnummer: 1417
Organisatie: Provincie Utrecht
Locatie: Provincie Utrecht
Uren per week: 32-40 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 23-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  Organisatie

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.


Opdracht

Als HR-adviseur ben je zowel partner in crime als sparringpartner van onze managers, waar het gaat om een doeltreffende, vernieuwende en eerlijke inzet van de factor arbeid in onze organisatie. Je bent een echte allrounder op het vakgebied en beweegt door de hele organisatie; zo zie en hoor je lekker veel en weet je precies wat er in de organisatie speelt. Je hebt nauw contact met de managers uit jouw domein en verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Voordat je aan de slag gaat, onderzoek je de vraag achter de vraag, zodat je goed kan inschatten op welke manier je de managers het beste kunt ondersteunen en adviseren. Samen met je HR-collega’s werk je aan de (door)ontwikkeling en realisatie van onze HR-strategie, de basis op orde brengen en aan het continu verbeteren van onze HR processen- en dienstverlening.

Ruime ervaring als allround HR-adviseur (HBO/WO werk- en denkniveau), met daarbij ook advisering op strategische vraagstukken en organisatieontwikkeling, is wat we hard nodig hebben. Je bent een inspirerende collega die enthousiast en gedreven meebouwt aan de positie en het imago van het team HRO. Je zoekt de verbinding. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het management. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende procedures, hebt gevoel voor verhoudingen en beschikt over organisatiesensitiviteit. Je bent vinding- en initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht en je anticipeert op ontwikkelingen. Je bent in staat te overtuigen, werkt planmatig en bent communicatief sterk. Je werkt graag op basis van resultaatafspraken en komt jouw afspraken na.


Vereisten / knock-outcriteria


1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als HR adviseur in de publieke sector (provincie, gemeente, waterschap, ministerie of soortgelijke publieke organisatie);

Selectiecriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van HR/personeelsmanagement (30 punten);
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR adviseur in de publieke sector (provincie, gemeente, waterschap, ministerie of soortgelijke publieke organisatie (30 punten);
5. Aantoonbare kennis van en werkervaring met CAO provincies (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring op het gebied van organisatie ontwikkeling(10 punten);
7. Beschikbaar minimaal 2 dagen per week op kantoor te werken (benoem in het cv) (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11 . Het uurtarief is maximaal €100,- per uur exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr (flexibel)
Is hybride werken mogelijk: ja


Planning

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 29 mei 2024 tussen 09.00 uur en 12.40 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 28 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.


Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).