Senior medewerker Publiekszaken

Logo van Gemeente Waalwijk met gestileerde blauwe en groene tekst en een afbeelding die lijkt op een W in blauwe en paarse kleuren.

Aanvraagnummer: 1155
Organisatie: Gemeente Waalwijk
Locatie: Waalwijk
Uren per week: 32 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 3-6-2024 t/m 4-9-2024
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 3-6-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 14-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Met twee andere senior medewerkers ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het team. Elke senior heeft zijn of haar eigen aandachtsgebieden.

  • Jouw aandachtsgebied is de Basis Registratie Personen. Maar we verwachten ook kennis van de Burgerlijke Stand.
  • Je zet je in voor ingewikkelde vraagstukken. En je bent een vraagbaak voor alle medewerkers in het team.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze processen. Je bekijkt wat er inhoudelijk beter kan en ook hoe onze ICT-applicatie hierbij kan helpen. Zo zetten we elke keer een stap vooruit.
  • Zijn er nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied dan vertaal jij deze naar het dagelijks werk. Als het handig is maak je hier een procesomschrijving voor
  • Tijdens de periode van de opdracht zullen ook de eerste werkzaamheden voor de zelfevaluatie van start gaan
Dat is nog niet alles. Je zult van alle kanten bevraagd worden om een bijdrage te leveren vanuit je kennis van de BRP.  Kortom, ben je op zoek naar veel afwisseling? Die kun je zeker vinden in deze functie.
Werkervaring op het gebied van de Basisregistratiepersonen is een vereiste. Sterker nog, je kennis hiervan overtreft de kennis van een gemiddelde collega. En als je dan ook nog kennis hebt van de Burgerlijke Stand dan is dit pré.
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Je weet wat het is om besluiten te nemen maar kunt ook luisteren zonder te oordelen. Waalwijk werkt met iBurgerzaken, als je hiermee bekend bent is dit mooi meegenomen. Je bent klantvriendelijk, accuraat en flexibel. Verder heb je ervaring met het werken in projectverband en is procesmatig werken je niet vreemd.
Weging prijsdeel: 20 %

Zelfevaluatie

Je hebt aantoonbare ervaring met de zelfevaluatie PN/NIK en BRP
Weging: 10 %

Senior medewerker

Je hebt ervaring als senior medewerker Publiekszaken waarbij je verantwoordelijk was voor onder andere de dagelijkse aansturing van medewerkers. Laat dit duidelijk zien in je CV.
Weging: 20 %

Inzetbaarheid

Je bent inzetbaar vanaf 4 juni voor minimaal 24 uur per week
Weging: 15 %

Softwarekennis

Je bent bekend met het pakket iBurgerzaken. Toon duidelijk aan met het CV.
Weging: 10 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Toetsing op werkervaring, kennis en de gewenste competenties.

Weging: 25 %
Interviews staan gepland op dinsdagmiddag 21 mei 2024