Senior Planeconoom

Logo van gemeente de ronde venen met een gestileerde groene en blauwgroen sneeuwvlok naast de tekst.

Aanvraagnummer: 1579
Organisatie: Gemeente De Ronde Venen
Locatie: De Ronde Venen
Uren per week: 10 per week
Tarief: €100 per uur
Regio: Noord-Holland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 29-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van ruim 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

We hebben grote opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, woningbouw, klimaatadaptatie, energietransitie en een circulaire en inclusieve economie. Deze ambities maken we waar door een intensieve samenwerking met collega’s van alle teams, onze inwoners, partners in de gemeente, het college en de raad.


Opdracht

Als planeconoom reken je aan de grondexploitaties van verschillende woningbouwprojecten in onze gemeente. Dat doe je in nauw overleg met onze projectleiders. Jouw rapportages helpen ons om keuzes te maken bij gebiedsontwikkelingen op eigen grond. Daarnaast ondersteunen jouw rapportages de projectleiders bij de onderhandeling met marktpartijen als locaties niet in handen zijn van de gemeente. Daar waar nodig stel je zelfstandig college- en raadsvoorstellen op over grondexploitaties of grondexploitaties in wording. Daarvoor ben je bekend met systemen als Sharepoint, Teams en Rx Enterprise.

We zoeken een ervaren planeconoom die het klappen van de zweep kent, die geheel zelfstandig rapportages kan maken voor vakspecialisten maar zeker ook voor het bestuur. Daarbij ben je goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en de prijsontwikkeling van die markt.


Vereisten / knock-outcriteria

1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;


Gunningscriteria (weging)

2. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als Planeconoom (20 punten);
a. Tot 5 jaar aantoonbare werkervaring als Planeconoom (0 punten);
b. 5 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring als Planeconoom (10 punten);
c. Meer dan 10 jaar aantoonbare werkervaring als Planeconoom (20 punten);
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als planeconoom in de afgelopen 5 jaar in de regio Amsterdam/ Utrecht bij een gemeente (20 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 3 jaar bij het geheel zelfstandig opstellen van rapportages voor college en raad over grondexploitaties (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Sharepoint, Teams en Rx Enterprise (20 punten);
6. Een maximum uurtarief van € 100- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (20 punten);
7. Tarief lager dan €95,- (20 punten);
b. Tarief tussen de €95,- en €100,- (10 punten);
c. Tarief hoger dan €100 (0 punten).


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. Voor kantoor functies waarin het mogelijk is om op afstand te werken, is 50% thuiswerken gebruikelijk. Het kan voorkomen bij een specifieke opdracht dat aanwezigheid op kantoor verplicht is op meerdere of alle werkdagen.


Planning


De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 4 juni 2024 in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 3 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).