Senior projectleider civiel

Logo van belcombinatie, met de letters "bel" in rood en blauw binnen een grijze rechthoekige rand met daaronder het woord "combinatie".

Aanvraagnummer: 1046
Organisatie: BEL Combinatie
Locatie: Eemnes
Uren per week: 32 - 36 per week
Tarief: €97,50 per uur
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 07-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
De BEL Combinatie is een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie zijn de drie gemeenten zelfstandig en maken ze alle drie gebruik van één grote, professionele en flexibele ambtelijke organisatie, de BEL Combinatie. Wij werken vanuit de volgende vier kerncompetenties: Professionaliteit, Openheid, Samenwerken en Publiek Ondernemerschap.

Opdracht
BEL Combinatie zoekt voor een aantal projecten een ervaren senior projectleider die voor de gemeenten verantwoordelijk wordt voor het projectmanagement van de vaststelling van het voorlopig ontwerp (VO), verzorgen engineering, aanbesteding en uitvoering.
Belangrijk wordt het aansturen van zowel interne en externe organisaties in de tijdige levering van de noodzakelijke bijdragen en daarna de aannemer bij de uitvoering van de werkzaamheden.
Mogelijk kunnen nog verwante projecten tot de activiteiten van de senior projectleider gerekend gaan worden.

Positie in de organisatie
Het team Openbare Ruimte bestaat uit ca 20 medewerkers die hun inzet leveren voor leefbare, duurzame en veilige BEL gemeenten.
In het cluster civiel, 7 medewerkers  is expertise aanwezig op zeer uiteenlopende gebieden.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot dinsdag 07 mei 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Ruimtelijke Ordening of een (Civiel) technische richting (20 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als procesbegeleider of (senior-) projectleider op het gebied van de Openbare Ruimte bij een gemeentelijke instelling (40 punten);
6. Aantoonbare werkervaring als ambtelijk verantwoordelijk Projectleider van civiel technische projecten met omgevingsmanagement kenmerken (uitgelicht in het cv aan de hand van minimaal 2 referentie projecten) (30 punten);
7. Een maximum uurtarief van € 97,50 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als procesbegeleider of (senior-) projectleider op het gebied van projecten in de Openbare Ruimte;
2. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. De kandidaat stelt zich voor in een korte (persoonlijke) motivatie en waarom deze geschikt is voor deze opdracht. De motivatie dient geschreven te zijn door de kandidaat zelf.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de BEL Combinatie zijn gepland op dinsdag 14 mei 2024 tussen 14.30 uur en 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 10 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor de BEL Combinatie komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.