Senior Vergunningverlener Milieu DETA-VAST

Logo van Omgevingsdienst West-Holland met gestileerde blauwe vingerafdruk en naam in groene tekst.

Aanvraagnummer: 1444
Organisatie: Omgevingsdienst West-Holland
Locatie: ODWH
Uren per week: 32 tot 36 per week
Tarief: €100 per uur
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Nee
Sluitingsdatum: 23-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  Organisatie

Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. Wij werken in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werken we aan het verbeteren van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van ons takenpakket. Belangrijk werk. Jouw werk?


Opdracht

Binnen het team Vergunningen Milieu ben jij de ervaren collega die zelfstandig aan de slag gaat met zeer complexe vergunningaanvragen en de behandeling van complexe meldingen. Daarnaast voer je collegiale checks van collega’s uit en adviseer je de collega’s van de afdeling Ruimtelijke Ordening. Je overlegt met adviseurs en aanvragers van een omgevingsvergunning en hebt hierover de regie. Daarnaast beoordeel je de Rie/IPPC- installaties bij bedrijven. Ook de projecten van de provincie horen bij jouw takenpakket.

Als senior vergunningverlener milieu ben je op de hoogte van wat er in je vakgebied speelt: je volgt de (beleids-)ontwikkelingen en deelt je kennis met collega’s. Je adviseert over het invoeren van regels en wetten en de uitvoering van het beleid op meerdere samenhangende vakgebieden. Als inhoudelijk deskundige vertegenwoordig je de opdrachtgevers bij bezwaar- en beroepszaken. Je werkt met ons zaaksysteem waarin je het proces, de kwaliteit en de doorlooptijd van jouw procedures bewaakt.


Vereisten / knock-outcriteria


1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019);
2. Detavast constructie: kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na 1040 uur kosteloos bij de opdrachtgever in dienst te treden;
3. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van Milieu;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als vergunningverlener op het gebied van agrarisch en afval binnen een overheidsinstantie;
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van Milieu en wetgeving;


Selectiecriteria te beoordelen door Flextender

6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als vergunningverlener op het gebied van agrarisch en afval binnen een gemeentelijke instelling, Omgevingsdienst of Provincie (35 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van Milieu en wetgeving (25 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met de Omgevingswet en het toepassen ervan (15 punten);
9. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met werken in zaaksysteem Powerbrowser (15 punten);
10. Een maximum uurtarief van € 100,- excl BTW en incl Fee Flextender en reiskosten woon- werkverkeer (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.


Planning

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in week 23. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 3 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.


Overige informatie

  • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019)


De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 23 mei 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.