Senior vergunningverlener

Logo van gemeente nijkerk met gestileerde veelkleurige vleugels naast de naam "nijkerk" in blauwe tekst.

Aanvraagnummer: 1263
Organisatie: Nijkerk
Locatie: Nijkerk
Uren per week: 36 per week
Tarief: €85 per uur
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Gelderland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 13-05-2024 12:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Organisatie

Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is.

Je wordt regelmatig uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De combinatie van betrokken collega’s, inhoudelijke vakkennis en ontwikkelmogelijkheden zorgen voor een fijne werkplek . Persoonlijke groei en teamontwikkeling is belangrijk. Dat betekent dat we ondernemen, kritische vragen stellen en onszelf willen verbeteren. Korte lijnen, prettige communicatie en veel vrijheid, dat typeert ons.

Gemeente Nijkerk is een sociale werkgever die investeert in een goede balans tussen werk en privé en jouw ontwikkeling. Herken je je in de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht


Als senior vergunningen ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de vakinhoudelijke producten en afhandeltermijnen binnen het cluster Vergunningen. Met jouw kennis ben je ook een vraagbaak voor je collega’s. Door jouw relatiegerichte samenwerking met collega’s weet je hen te stimuleren in het zelfstandig oplossen van vraagstukken en problemen. Desondanks schuw je het ook niet om met hen het gesprek aan te gaan als afspraken niet worden nagekomen.

Je beoordeelt complexe aanvragen evenementen in lijn met o.a. de wetgeving en het Evenementenbeleid. Bij de beoordeling weet je de relatie te leggen met de risico’s op het gebied van openbare orde en veiligheid, crowd management en -control als ook het ruimtelijk domein. Je werkt nauw samen met de vele betrokken partners en verantwoordelijk bent voor de coördinatie van het multidisciplinair overleg.  Je bent een zeer ervaren en zelfstandig werkend adviseur met veel kennis van het vakgebied vergunningverlening binnen de APV en Bijzondere wetten.

Als senior verguningverlener ben je gewend om bestuurlijk advies te geven aan de portefeuillehouders. Dit doe je op een proactieve en gedegen wijze, waarbij je zacht op de relatie en stevig op de inhoud bent. Bij je adviezen neem je jouw uitstekend ontwikkelde politiek/bestuurlijke sensitiviteit standaard mee.

Vereisten / knock-outcriteria

1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019)
2. Aantoonbaar afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;
3. Aantoonbare werkervaring als vergunningverlener APV;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)


4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van APV vergunningverlening (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in het strategisch adviseren in een gemeentelijke organisatie (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met politieke/bestuurlijke gevoelige onderwerpen en weet daar naar te handelen (benoem dit door middel van een voorbeeld) (20 punten);
7. Afgeronde opleiding ABW 1 (10 punten);
8. Afgeronde opleiding ABW 2 (5 punten);
9. Een uurtarief van maximaal €85,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon- werkverkeer en fee Flextender (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Benodigd aantal professionals

1.

CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 15 mei 2024 van 10:00 uur tot 13:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 14 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. Uitzend/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019).

Reageer nu op deze opdracht!

Opdrachtgevers behandelen geen CV's/kandidaten die niet aan de eisen voldoen. Helaas heeft reageren dan ook geen zin.