Stedenbouwkundige

Logo van gemeente westland met een gestileerde witte figuur die een ploeg trekt op een zwarte achtergrond, naast de naam in blauwe en groene blokken.

Aanvraagnummer: 1435
Organisatie: Gemeente Westland
Locatie: Westland
Uren per week: 36 per week
Tarief: €104,65 per uur
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 1 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 23-05-2024 12:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  Organisatie


Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.


Opdracht

Als (medior) stedenbouwkundige ontwikkel, toets en begeleid je (complexe) stedenbouwkundige opgaven, zoals ruimtelijke ontwikkelingskaders voor de kernen en gebiedsvisies, en signaleer je knelpunten ten behoeve van toekomstige beleidsontwikkelingen. Je bent ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuw of bestaand beleid. Daarnaast neem je deel aan (regionale) projecten en adviseer je ten aanzien van lopende aanvragen en initiatieven vanuit de samenleving. Dit laatste doe je voor een kern (Naaldwijk, De Lier, Honselersdijk, etc.) of een thema (glastuinbouw, bedrijventerreinen, duurzaamheid, klimaatadaptatie, groen, water, energie, etc.) waarvoor jij de verantwoordelijk stedenbouwkundige bent. Je verbindt ontwikkelingen, beleid en regelgeving met de praktijk binnen de gemeente Westland. Voor je projecten ben je druk bezig met analyseer-, teken- en ontwerpwerk.


Vereisten / knock-outcriteria

1. Uurtarief maximaal € 104,65 (schaal 11) inclusief Flextender Fee en reiskosten, exclusief BTW.
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Stedenbouw, Academie voor Bouwkunst of architectuur;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als stedenbouwkundige;


Gunningscriteria (weging)

4. Een afgeronde wo opleiding in de richting van stedenbouwkundige of architectuur (20 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als stedenbouwkundige (30 punten);
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 5 jaar als stedenbouwkundige binnen een gemeentelijke instelling (25 punten);
7. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 5 jaar met gemeentelijke- projecten en visievorming, licht dit duidelijk toe in het cv (15 punten);
8. Beschikbaar per uiterlijk 3 juni 2024 voor 36 uur per week (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Benodigd aantal professionals

1


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot vrijdag


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 30 mei tussen 13:30 uur - 17:00 uur . De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 28 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.


Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.
  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.


De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 23 mei 2024, 12.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.